Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Senior front-end developer bij Achmea (Apeldoorn)

  • Geplaatst op: 05-08-2016

Achmea

De functie

Ben jij een expert op het gebied van HTML, CSS en JavaScript en heb je een passie voor techniek? Kun jij je goed in de klant verplaatsen en maak je code waar je trots op kan zijn? Als Senior Front-end Developer bij Centraal Beheer zul je werken aan de website van de grootste verzekeraar van Nederland met meer dan een miljoen bezoekers per maand. Dat doe je met een team met andere enthousiastelingen, gebruikmakend van cutting edge technologie.

Als Senior Front-end Developer ben je verantwoordelijk voor het vertalen van concepten en designs naar kwalitatief hoogwaardige HTML, CSS en JavaScript. Je bent aanspreekpunt voor technische vraagstukken en coach voor jouw collega front-end developers. Je hebt een oog voor elegante code en snapt het belang van unit- en end-to-end-testen. Als lead weet je verder de balans te vinden tussen kwaliteit en pragmatisme.

Er wordt gewerkt conform Scrum methodiek, waarbij je deliverables in één sprint (3 weken) naar livegang brengt. Je bent werkzaam binnen een multidisciplinair team met designers, UX'ers, programmeurs en online specialisten. Vervolgens wordt de deliverable verbeterd en geoptimaliseerd op basis van onderzoeksresultaten en klantfeedback.
Je werk gaat verder dan alleen code, je hebt een voorbeeldrol en je helpt je team te innoveren en voortdurend te zoeken naar manieren waarop het product en onze werkwijze nóg beter kunnen (continue verbeteren).

Het profiel

Als Senior Front-end Developer heb je:

  • Een afgeronde technische opleiding op WO-niveau
  • Minimaal 3 tot 5 jaar ervaring met het maken van websites en webapplicaties
  • Ervaring in een senior- of coachende rol
  • Raak je enthousiast van nieuwe technologie als ES6, PostCSS, Angular 2, React, Offline API's, Web Components

Je hebt aantoonbare ervaring in AngularJS en kijkt ondertussen naar frameworks van de toekomst. Technieken als Git, Gulp, Sass en Webpack zijn je totaal niet onbekend. Tevens ken je de nieuwste ontwikkelingen op je vakgebied en volg je die op de voet. Je bent gedreven, klantgericht en bent in staat om je collega’s verder te helpen.

Belangrijkste competenties:

  • Analytisch
  • Zelforganiserend
  • Klantgedreven

Binnen Achmea stellen wij het klantbelang centraal. Dit betekent dat wij alleen producten en diensten aanbieden met toegevoegde waarde voor de klant op de lange termijn. Het is daarom belangrijk dat je in deze functie de belangen van de klant onderkent en zichtbaar afweegt ongeacht of je nu direct of indirect klantcontact hebt. Je geeft de klant wat hij/zij werkelijk nodig heeft.

De afdeling

Het team is verantwoordelijk voor de exploitatie en optimalisatie van "de online winkel" centraalbeheer.nl, waarbij de behoeftes van de klant centraal staan.

Het team bestaat uit internet specialisten die zelfstandig werken, maar de aansluiting met collega’s niet verliezen. Er is veel ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling. De sfeer is informeel en gericht op resultaat.

Wij bieden

Een afwisselende baan in een moderne, enthousiaste organisatie met uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder een vaste eindejaarsuitkering, goede pensioenvoorzieningen en een goed salaris. De functie heeft als standplaats Apeldoorn.

Wij bieden jou een omgeving waarin je verantwoordelijkheid hebt, met veel ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling. Uitproberen van nieuwe dingen wordt aangemoedigd en waar nodig gefaciliteerd.

Solliciteren en meer weten?

Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Jolanda van Roon, recruiter, 06-27087554 of op jolanda.van.roon@achmea.nl. Wil je meer over onze techniek weten dan kun je bellen met Richard van Heuven van Steareling 06 51211919. Wij nemen uitsluitend sollicitaties in behandeling wanneer er op de formele wijze wordt gereageerd.

Een code assessment en een Pre Employmentscreening is vast onderdeel van de selectie. Achmea maakt voor de invulling van deze vacature geen gebruik van een Werving & Selectiebureau of andere Intermediair.