Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Trainee/junior UX Designer bij Schuttelaar & Partners (Den Haag)

  • Geplaatst op: 19-08-2016

Let op: deze vacature is al gevuld. Onze huidige vacatures zijn meer up-to-date.

Schuttelaar & Partners

De digitale wereld biedt ongekende mogelijkheden. Als UX designer binnen Schuttelaar & Partners werk je voor een zeer uiteenlopend scala aan projecten en klanten (van kleine initiatieven tot grote multinationals).

Voor ons snel groeiend team Online Communications zijn wij op zoek naar een:

Trainee/junior UX Designer (Den Haag, 40 uur, per direct)

Schuttelaar & Partners zoekt een user experience (UX) designer met passie voor de digitale wereld. Een designer die de gebruiker centraal stelt en de vragen van onze klanten vertaalt naar slimme online oplossingen. Je droomt in pixels, grids en webfonts en wordt enthousiast van designs die behalve aantrekkelijk ook effectief zijn.

Werkzaamheden

Als trainee/junior UX designer versterk je een team van ontwerpers, programmeurs, adviseurs en marketeers om online oplossingen te ontwikkelen, zoals sites, (mobiele) webapplicaties en digitale magazines.

Jouw focus ligt bij het ontwerpen van deze online middelen, met oog voor de eindgebruiker. Je zal bijvoorbeeld veel bezig zijn met het ontwerpen en realiseren van interactieve digitale magazines voor zeer uiteenlopende opdrachtgevers. Van bekende A-merken tot ministeries en NGO’s.

Bij veel projecten werk je samen met onze inhoudelijke adviseurs op het gebied van voeding, gezondheid en duurzaamheid. Hierdoor ontstaan projecten die bijdragen aan onze idealen: een duurzame wereld. 
Binnen het bureau krijg je ook de mogelijkheid om mee te bouwen aan onze in-house startup: het online publicatie platform H5mag. Als trainee/junior UX designer werk jij mee de interface van deze online designtool.

Profiel

  • Afgeronde HBO/WO studie, bijvoorbeeld Communication & Multimedia Design
  • Ervaring met verschillende designprogramma's, zoals Sketch
  • Uitstekend gevoel voor stijl, typografie & layout
  • Enige ervaring met HTML/CSS en Javascript is een pré
  • Communicatief vaardig en proactief

Wij bieden…

  • Leuke collega’s in een divers team met een open sfeer en ruimte voor je eigen inbreng
  • Goede leeromgeving met veel in-house expertise op alle vlakken van design, development en communicatie
  • Marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden (denk aan reiskostenvergoeding en pensioenregeling)
  • Een plek in een ambitieus bedrijf met als doel onze wereld gezonder en duurzamer te maken

Interesse?

We horen graag van je en kijken uit naar je motivatiebrief en cv, je kunt dit opsturen naar vacature@schuttelaar.nl.