Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Ervaren Front-End Developer bij Actify (Amsterdam)

  • Geplaatst op: 07-09-2016

Actify

We zoeken een ervaren front end developer met gevoel voor design.

Voor Actify, één van onze klanten en een startup van Zilveren Kruis Achmea, zijn wij op zoek naar een ervaren developer die ideeën, schetsen en mockups in een handomdraai vertaalt naar nette code en een front end die er lekker uitziet en soepel werkt. Voor iedereen.

Actify helpt mensen om nieuwe gezonde gewoontes aan te leren.

Met inspirerende content, slimme tools en uitdagende challenges wil Actify mensen helpen om vitaler te worden. Beweging, voeding en ontspanning vormen daarbij de rode draad. Veel mensen willen graag gezonder leven, maar dat is vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Actify is er om deze mensen te helpen om nieuwe gezonde gewoontes aan te leren en vol te houden.

Wat ga je doen?

Je werkt in een klein en ambitieus team en denkt mee over alles wat er gebouwd moet worden. Je ontwikkelt prototypes om nieuwe ideeën snel bij de doelgroep te toetsen en werkt aan de doorontwikkeling en optimalisatie van de Actify website en apps.

Wat we vragen?

We zoeken iemand met ruime ervaring en de ambitie om samen met de rest van het team van Actify een succes te maken.

Kun je de volgende vragen met een vette JA beantwoorden? Dan ben jij misschien wel degene die we zoeken.

  • Ik heb HTML, CSS en Javascript helemaal in de vingers en ben altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van web development.
  • Ik werk netjes en snel. Ik vind kwaliteit heel belangrijk en ben altijd resultaatgericht.
  • Ik ben thuis in Scrum en geloof in de principes van Lean Startup (Build, Measure, Learn). Ik zet nieuwe features het liefst zo snel mogelijk live zodat we kunnen leren en verbeteren (bv. middels A/B tests).
  • Ik kan andere/externe developers aansturen en coachen.
  • Ik ben een makkelijke prater. Ik kom voor mijn mening uit en weet deze altijd goed te onderbouwen.

Wat heeft Actify jou te bieden?

Actify bestaat nu ongeveer 2 jaar en is opgezet door een aantal ondernemende mensen van Zilveren Kruis Achmea. Je komt terecht bij een ambitieuze startup, met alle voordelen die een corporate te bieden heeft:

  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden, zoals een goede pensioenvoorziening en een marktconform salaris tot maximaal € 4.024 (afhankelijk van kennis, opleiding en ervaring).
  • Alle ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Er wordt van je verwacht dat je meegroeit met je werkomgeving door jezelf te blijven ontwikkelen.
  • Actify investeert in jouw ontwikkeling en vitaliteit, zodat je met plezier aan het werk gaat en blijft.

Is deze afwisselende baan met veel eigen verantwoordelijkheid iets voor jou? En sta je te popelen om bij te dragen aan de vitaliteit van alle leden van Actify? Solliciteer dan nu.

Heb je vragen over deze baan? Bel dan met Nils van den Broek op 020 330 54 54.

Solliciteer direct!