Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Front End Developer bij Berkeley Bridge (Alphen aan den Rijn)

 • Geplaatst op: 28-09-2016

Berkeley Bridge

Kun jij van iets ingewikkelds iets makkelijks maken? Zoek jij de uitdaging om mee te bouwen aan een zelfgebouwde webomgeving die continue in ontwikkeling is en waarmee we werken aan de ultieme user experience? Ben jij die Javascript developer in hart en nieren die een mooie toevoeging is voor ons veelzijdige team? Berkeley Bridge is op zoek naar jou!

Front End Developer

32-40 uur, Alphen aan de Rijn

Vandaag heb je allereerst de Scrummeeting. Even de koppen bij elkaar en een update van iedereen, waar is iedereen mee bezig en wat houdt je eventueel tegen. Met een bak hete koffie kruip je achter de laptop en zie je dat een van de klanten graag een extra widget toegevoegd wil hebben. Jij gaat aan de slag om te kijken hoe je dit zo functioneel mogelijk kunt inrichten. De klant zal versteld staan van jouw skills! 

Morgen staat er een aanvraag op de planning voor een nieuwe webomgeving. Je kunt jouw creativiteit de loop laten en gaat aan de slag om diverse functionaliteiten in kaart te brengen. Het schakelen tussen de diverse talen in de UI is peanuts voor je en je verwacht zeker binnen enkele dagen al een opzet te hebben. Juist de verschillende onderdelen in de webomgeving maken het een interessant project waarvoor je genoeg inspiratie hebt!

De toekomst vraagt dat je meedenkt op hoger niveau. Hoe kunnen jullie nieuwe features aanbieden zonder dat het te ingewikkeld wordt. Jij als developer hebt genoeg ideeën om de software naar de next level te brengen en brainstormt graag mee over de volgende stappen in de uitdagende ontwikkelomgeving.  Jij zit niet stil en werkt aan jezelf door continue te ontwikkelen en je te verdiepen in de nieuwste techniek.

Jij bent een Front End Developer met:

 • Minimaal HBO+ niveau en een technische achtergrond;
 • Ongeveer 3 tot 5 jaar werkervaring als developer;
 • Kennis van JavaScript, HTML/LESSCSS/CSS en JSON;

Nice to have’s:

 • Ervaring met jQuery
 • Ervaring met Node.js

Daarnaast ben jij iemand die wil werken in een veelzijdig team waarvan veel te leren valt. Jij zorgt aan de andere kant ook dat ze van jou kunnen leren. Je bent iemand met gevoel voor vormgeving en je hebt aandacht voor toegankelijkheid, gecombineerd met oog voor detail en netheid. Jij denkt zowel richting de klant als vanuit de klant en kunt met jouw kennis verbetervoorstellen doen en tot goede oplossingen komen. Tenslotte wil je jezelf graag blijven ontwikkelen op vakgebied en staat jouw leerproces nooit stil.

Waarom bij ons aan de slag?

 • Werken bij een belangrijke speler op het gebied van software waar specialistische kennis centraal staat;
 • Een professionele en ambitieuze sfeer met vergaande technische knowhow;
 • Omdat je aan de slag gaat in een veelzijdig team van inspirerende collega’s;
 • Na een jaarcontract de intentie voor een contract van onbepaalde tijd;
 • Een goed salaris en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden zoals; een jaarlijkse bonus, pensioenregeling, een eigen laptop en muis uitzoeken, reiskostenvergoeding en elke dag verse lunch.

Berkeley Bridge

Met een veelzijdig team heeft Berkeley Bridge een schat aan kennis en ervaring in huis. Of het nu gaat om het optimaal structureren van kennis in beslisbomen of vergaande technische knowhow van webapplicaties: Berkeley Bridge is dynamisch, werkt constructief en denkt oplossingsgericht. Op basis van de ervaring van Berkeley Bridge met het omzetten van kennis in software is een pakket ontwikkeld waarmee iedereen zelf kennis om kan zetten in interactieve, beslissingsgebaseerde software: de Berkeley Publisher.

Sinds de oprichting in 2005 is Berkeley Bridge uitgegroeid tot een belangrijke speler op het gebied van software waar specialistische kennis centraal staat. De sfeer binnen Berkeley Bridge wordt gekenmerkt door professionaliteit en ambitie. Tegelijkertijd heeft Berkeley Bridge loyaliteit, bescheidenheid en empathisch vermogen richting haar klanten, partners en medewerkers hoog in het vaandel staan.

Meer informatie over Berkeley Bridge of de job?

Neem dan contact op met Matthijs de Vries, CTO, 0172 51 51 46.

Wil jij ons team versterken als Front End Developer?

Dan horen we natuurlijk graag van je! Je kunt jouw CV en korte motivatie toesturen via het sollicitatieformulier!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.