Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Front End Developer bij T-Mobile (Den Haag)

 • Geplaatst op: 02-09-2016

T-Mobile

Organisatie

Ben jij die ambitieuze Front-end Designer? Word je blij van stabiele en snelle HTML, CSS en Javascript? Dan zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet.

T-Mobile is niet alleen een recht toe, recht aan telecombedrijf. T-Mobile is the human brand. Wij verbinden mensen. Elke dag weer. Met ruim 1.450 enthousiaste collega’s zorgen we ervoor dat onze klanten waar ook ter wereld in contact kunnen zijn met hun dierbaren en zakelijke relaties. Zonder gedoe.

T-Mobile verbindt. Verbind jij je aan T-Mobile?

De afdeling

De functie behoort tot het Digital Consumer team. Samen met ons ga jij van www.t-mobile.nl de beste website van Nederland maken. Ons team bestaat uit een club jonge honden, dat bruist van creativiteit en energie. Wil je alvast een indruk krijgen van onze afdeling? Check de video Another day at Digital Service.

Functie

Ruimte voor eigen initiatief is er genoeg bij T-Mobile. Je voorganger heeft het overigens niet makkelijk voor je gemaakt, “coding classes for women” is onder andere door hem uitgevoerd. ‘Zie (www.techionista.com/coding/) .

Je bent

 • Continue op zoek naar verbeteringen voor jezelf en het bedrijf;
 • Je vertaalt commerciële ideeën om in visueel/interactie design en vervolgens in technische, digitale oplossingen;
 • Je geeft advies over de nieuwe technische mogelijkheden;
 • Je beheert een set applicaties, services en tools;
 • Je kunt direct naar productie deployen, dit vraagt extra veel zorgvuldigheid;
 • Je bent meester in HTML en CSS, Javascript (en C#, .net);
 • Je hebt een uitgebreide portfolio waarmee je je design skills kunt aantonen.
 • Je hebt uitgebreide ervaring in het bouwen van e-mail templates en A/B tests (in bijvoorbeeld Visual website optimizer);
 • Ervaring met PHP en/of WordPress templates is een pre i.v.m. de blog omgevingen;
 • Je hebt ruime ervaring met Google Tag Manager;
 • Je bent een zelf starter, komt uit eigen beweging met initiatieven en oplossingen;

Functie eisen

Wat verwachten wij van jou

Werkervaring is leuk maar niet het meest belangrijk. Laat ons mooie dingen zien die je gemaakt hebt en wat je zou kunnen doen met www.t-mobile.nl. Daar worden we blij van.

Je bent goed in het visualiseren van ideeën (schetsen, wireframes), kent je weg in Google Analytics en hebt wellicht zelf ook ervaring met een eigen online onderneming. Ervaring met agile werkmethoden, zoals scrum zijn een pre.

Aanbod

Wat bieden wij?

T-Mobile biedt haar medewerkers een uitstekend salaris aan en zeer goede secundaire arbeidsvoorwaarden. T-Mobile vindt zowel persoonlijke als professionele groei en ontwikkeling zeer belangrijk waarbij uitstekende kansen worden geboden om jezelf te ontwikkelen. Werken bij T-Mobile betekent werken in een uitdagende dynamische omgeving, met een netwerk van hoog gekwalificeerde collega’s. In hechte samenwerking met je team kan je je eigen carrière vorm geven binnen onze organisatie.

Inlichtingen

Interesse? Stuur je motivatie en CV naar Sylvia Wettke via de onderstaande sollicitatie button.

Heb je eerst nog vragen? Voor meer informatie over deze vacature kun je terecht bij Sylvia Wettke – Sylvia.wettke@t-mobile.nl.

Ben jij de Front End Designer die wij zoeken? En sluit jouw profiel naadloos aan op onze vacatureomschrijving? Dan ontvangen wij graag jouw CV en een korte motivatie.

Solliciteer