Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Front-End JavaScript Developer bij Alion (Delft)

 • Geplaatst op: 21-09-2016

Alion

Alion is hard bezig één van de beste en leukste digital agencies van Nederland te worden. Onze klanten merken dat ook, want ze overladen ons met gave opdrachten. Dat vraagt om uitbreiding van ons team met een echte Javascript-koning(in).

Over de functie

Als JavaScript developer bij Alion ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van front-end functionaliteit in landingspagina’s, webapplicaties en online tools. Je werkt in multidisciplinaire teams met een agile werkwijze aan zowel grote als kleine projecten. Samen met het team bouw je een product waar zowel de klant als haar doelgroep blij van wordt. Je focus ligt op kwaliteit en efficientie en je code is net zo gebruiksvriendelijk als het product dat je maakt. Je krijgt veel verantwoordelijkheid voor het eindproduct, dus een kritische blik en doorlopende self-tests zijn een vast onderdeel van je werkwijze.

Alion is een platte organisatie, waarin je veel vrijheid krijgt en initiatief kwijt kunt. Je bouwt niet alleen aan projecten voor onze klanten, maar ook aan je eigen ontwikkeling en die van het team. Zo bespreken we in onze “Great Development Meetings” bijvoorbeeld met het hele developmentteam nieuwe ontwikkelingen die we graag verder willen verkennen en toepassen in onze projecten of werkwijze. Je krijgt vervolgens tijd om dingen te onderzoeken, proof of concepts te maken en courses of tutorials te volgen. Meerdere keren per jaar gaan we er met het team op uit. Om beter te worden, om geïnspireerd te raken, maar ook gewoon om lekker te ontspannen.

Onze ideale JavaScript developer:

 • Afgeronde HBO/WO opleiding richting informatica
 • Relevante werkervaring in de branche (digital)
 • Brengt ruime expertise, actuele kennis en veel enthousiasme mee
 • Neemt verantwoordelijkheid en komt zelfstandig tot resultaten
 • Werkt pragmatisch, snel en nauwkeurig
 • Draagt innovatieve oplossingen aan
 • Is sociaal, geïnteresseerd en helpt graag collega’s en klanten
 • Kent verschillende JavaScript frameworks en libraries
 • Kent Angular, begrijpt server-side frameworks
 • Kan werken met commandline tools en begrijpt de Git workflow

Over ons

Alion is een digitaal bureau in hartje Delft. In drie grachtenpandjes aan elkaar werken we aan toffe projecten voor (inter)nationale topmerken. Denk aan Audi, Volkswagen, ANWB, Transavia, Pfizer, KLM, Q8, Renault en noem ze maar op. Onze digitale producten worden volledig in-house gemaakt. Dat betekent dat je samenwerkt in een compleet team met alle expertises. Van designers, UX’ers, front-enders, back-enders tot video- en animatie experts.
Alion heeft al 16 jaar ervaring met digitale producties, maar het team is jong en er heerst een informele sfeer. Met versgemalen koffie, iedere dag een gezamenlijke lunch, en gelegen op slechts 2 minuten lopen van het station, is Alion een A-locatie om te werken.

Werken bij Alion betekent:

 • Gevarieerde opdrachten voor (inter)nationale topklanten
 • Gemotiveerde collega’s, stuk voor stuk experts in hun vak
 • Ruimte voor jouw goede ideeën
 • Doorgroei- en opleidingsmogelijkheden
 • Perfecte koffie (met kruidnootjes, als je er snel bij bent)
 • Ontbijt/lunch, een gevulde fruitschaal, koelkast en vriezer
 • 25 vrije dagen, een pensioenregeling en een reiskostenvergoeding
 • Budget voor het bijwonen van events/meetings
 • Een heerlijke werkplek aan de grachten van Delft, waar je ook kunt gamen, tafelvoetballen of proberen onze huis-DJ Raoul te verslaan in een battle op onze DJ set.
 • Kortom: jouw perfecte nieuwe uitdaging!

Reageer op deze vacature!

Krijg je al zin om te beginnen? Bel of mail dan met Ina Engelbarts (ina@alion.nl, 015-2191656) en stuur ons je CV, een motivatie en/of gemaakt werk mee. Als de liefde wederzijds is, nodigen we je snel uit voor een gesprek. PS: denk er niet te lang over na. Straks is iemand je voor! ;-)

Wij werken niet met recruitmentbureaus.