Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Frontend Developer bij Gemeente Amsterdam (Amsterdam)

  • Geplaatst op: 18-09-2016

Let op: deze vacature is al gevuld. Onze huidige vacatures zijn meer up-to-date.

Gemeente Amsterdam

Wil jij ook werken met Open Data? Be part of the vibe!

Het DataLab is voor het DataPunt op zoek naar een ervaren en gedreven Frontend Developer met een passie voor de stad Amsterdam, voor innovatie, Open Source en voor Open Data.

Werken bij het Datapunt van de Gemeente Amsterdam betekent;
"elke dag met veel energie en plezier werken aan data gedreven oplossingen in een inspirerende werkomgeving, met de meest innovatieve technologieën, voor een groeiende en bruisende stad".

Wat vragen wij van jou?

Je bent een ervaren en gedreven Frontend Developer en kent de modernste technieken en frameworks daarin. Daarnaast ben je in staat goed in een team te functioneren en informatie te delen met je collega’s. Je haalt veel plezier en voldoening uit software ontwikkeling. Minstens zo belangrijk zijn je instelling en persoonlijkheid. Commitment, kwaliteitsbewustzijn, verantwoordelijkheidsgevoel en resultaat- en servicegerichtheid zijn essentiële eigenschappen! Je bent flexibel, stressbestendig, klantgericht en hecht plezier aan het oplossen van problemen. Je functioneert op HBO/WO werk- en denkniveau. Een afgeronde HBO of universitaire opleiding richting informatica of informatica-gerelateerd is een grote pré en geniet de voorkeur. Je kunt jezelf goed uitdrukken, zowel mondeling als schriftelijk, in vloeiend Nederlands.

Wat biedt Datalab?

Datalab biedt een moderne werkomgeving binnen de Gemeente Amsterdam met een team betrokken en gemotiveerde collega’s vol ambitie en een bevlogen managementteam dat gaat voor geslaagde projecten. Wij kennen een open cultuur, ‘no nonsense’ mentaliteit en bieden je volop kansen om bij te dragen aan het ontwikkelen van de smart-city Amsterdam.

Ben jij benieuwd naar de software die wij ontwikkelen?

Klik hier: https://github.com/datapuntamsterdam.

Voorbeelden van onze Open Data vind je hier:

https://api.datapunt.amsterdam.nl/api/

Opdrachtduur:

Ben jij per direct beschikbaar voor minimaal zes maanden? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Er is een optie tot verlenging mogelijk tegen dezelfde condities. De maximale duur van deze opdracht is 12 maanden.

Solliciteren

Ben jij enthousiast geworden? Meld je snel aan via onze marktplaats, Site Externe Inhuur. Dit is het digitale platform van de gemeente Amsterdam voor het inhuren van tijdelijke arbeidskrachten.
Reageren op deze opdracht kan tot uiterlijk 16 september 2016.

Schrijf je hier in:
http://gemeente-amsterdam.onlinevacatures.nl:80/nl/Vacancy/Postulate/68581?jid=1406

Voor vragen over het inschrijf- en kwalificatie proces op de site externe inhuur, kun je een email sturen naar: k.van.den.berg@amsterdam.nl (inhoudelijke vragen betreffende de vacature worden niet beantwoord).

Let op: reageren op deze opdracht kan pas na het voltooien van de inschrijving en kwalificatie op het onderdeel ICT van de Site Externe Inhuur.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.