Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature junior PHP ontwikkelaar bij iBoss (Rijen)

  • Geplaatst op: 20-09-2016

iBoss

Bedrijfsprofiel

PI-Systems is een innovatieve softwareleverancier voor de Autoschademarkt, landelijk opererend met het hoofdkantoor in Rijen. Wij leveren het webbased backoffice systeem iBoss aan autoschadeherstellers.

Aanbod

Wij bieden een baan voor 32 – 40 uur per week in een groeiende organisatie met uitzicht op een vast dienstverband en een marktconform salaris.

Functieomschrijving

Als junior ontwikkelaar ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor de dagelijkse ontwikkeling en onderhoud van nieuwe en bestaande functionaliteiten in iBoss. Daarnaast lever je 2e lijns- (technisch) support aan je collega’s van de helpdesk. Wij zoeken iemand die start met enige kennis, maar je hoeft nog geen jaren ervaring te hebben. Je vindt het juist leuk om je vast te bijten in één product en daar specialist in te worden. We zorgen er met ons team dagelijks voor dat iBoss stabiel draait en steeds vernieuwt waarbij we als uitgangspunt hebben dat onze klanten fluitend hun werk moeten kunnen doen.

Functie-eisen

Je hebt een afgeronde MBO-opleiding (niveau 4) en circa 1 jaar aantoonbare ervaring in een IT functie. Wij werken met HTML5/ PHP5/ OOP/ SOAP/SQL/ jQUERY/ CSS3/ Symfony2+/ Twig, als je dat bekend in de oren klinkt én je ook redelijk goed Engels spreekt en schrijft dan mag je zeker van je laten horen.

Solliciteren

Ben je tot hier gekomen dan moet deze baan bij ons je wel aanspreken! Je ziet het zitten om keihard, met een grote portie eigen verantwoordelijkheid en veel plezier in een hecht team te werken aan onze software, dus stuur je mail met CV en foto naar info@iboss.nl en wij zullen snel reageren.

Wanneer wij denken dat je aan de voorwaarden voldoet nodigen we je uit voor een persoonlijk gesprek, zo niet, dan hoor je dat natuurlijk ook.

http://www.iboss.nl/vacatures