Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Lead front-end ontwikkelaar bij SNS Bank N.V. (Den Bosch)

 • Geplaatst op: 11-10-2016

SNS Bank N.V.

Neem je graag de lead en wil je invloed uitoefenen in een omgeving waar nu de basis wordt gelegd voor de toekomst? Ben jij thuis in Front-end ontwikkeltechnieken en –frameworks. Dan zijn wij opzoek naar jou!

SNS Bank N.V. heeft voor het kantoor in Den Bosch een vacature voor een Lead front-end ontwikkelaar.

Over de functie

Als lead front-end ontwikkelaar ben je bedreven op het gebied van web ontwikkeling. Je draagt bij aan het bouwen van applicaties met een breed scala van front-end technieken, en je kunt die kennis overbrengen op andere collega’s. Je kunt samenwerken met andere lead ontwikkelaars om de software architectuur te bewaken en te verbeteren. Je helpt SNS Bank N.V. bij de transitie naar een nieuwe front-end architectuur door je kennis en ervaring te delen.

Je wordt lid van een multifunctioneel en zelfsturend team, waarbij je, naast de bovenstaande primaire taken en verantwoordelijkheden, ook een bijdrage levert aan de teamdoelstellingen en de teamontwikkeling van jouw team. De zelfsturende teams binnen I&C zijn ingericht om van “zand tot klant” een bepaald business onderdeel te ondersteunen.

Wij vragen

 • Een afgeronde HBO of Academische IT-opleiding
 • Ruime ervaring met Front-end ontwikkeltechnieken en –frameworks ( denk aan: html, java-script, stylesheets, en MVC-frameworks zoals AngularJS)
 • Ervaring met Back-end is een pré, (denk aan: middleware, security, javaEE, soa-architectuur en databases)
 • Kennis van het bankwezen is een pré
 • Je hebt executiekracht, met oog voor de klant
 • Je hebt een gestructureerde eigen visie op het vakgebied en kan deze ook uitdragen
 • Bevlogenheid voor je vak en de wil om samen met je collega’s continue te verbeteren
 • Je bent proactief en neemt verantwoordelijkheid
 • Je weet draagvlak te creëren.

Competenties

 • Klantgerichtheid
 • Resultaatgerichtheid
 • Samenwerken
 • Probleemanalyse
 • Aanpassingsvermogen

Wat krijg je van ons?

SNS Bank N.V. is anders dan anderen. We zijn een informele organisatie. We kiezen voor een goede balans tussen werk en vrije tijd (zoals Het Nieuwe Werken). Eigen verantwoordelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel. Uiteraard krijg je een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket: een prima salaris, 13e maand, kortingen op diverse financiële producten en veel ruimte voor opleiding en ontwikkeling.

Solliciteren?

Reageer op deze vacature door op de "sollicitatie button" te klikken. Laat je motivatie en CV achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Voor vragen over het sollicitatieproces kun je contact opnemen met Harry Nieuwenhuis, Senior Recruiter, 06-12655237. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Gerrit Vriezekolk, Afdelingshoofd, 06-22850363.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.