Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature multifunctionele front-end developer bij iMediate (Hilversum)

 • Geplaatst op: 20-09-2016

iMediate

Introductie

iMediate is een ervaren bureau voor content marketing met een focus op retail. Wij ontwikkelen en produceren onder andere online content, lifestylemagazines, flyers, digitale magazines, en mobile apps voor diverse retailmerken zoals Media Markt, Superunie, Sligro en PLUS.

Vanwege een toename van onze online projecten bij diverse klanten in ons portfolio zijn we op zoek naar een multifunctionele front-end developer (m/v).

Als (front-end) developer werk je zowel aan de creatie van nieuwe websites als contentpagina’s op bestaande sites van retailklanten: denk aan inspiratie blogs, campagne-landingpages, leverancierspromoties en adviesartikelen. Je werkt nauw samen met projectmanagers, copywriters en andere disciplines binnen klantenteams. (Door)ontwikkeling, onderhoud en uitbouw van eigen online bedrijfsonderdelen behoort tevens tot je takenpakket.

Naast puur technisch front end development denk en werk je ook actief mee aan ontwerpen en user interfaces van online-pagina’s. Bestaande designtemplates of paginastructuren zijn nooit een gegeven feit: als jij er verbetering in ziet, mag en gá je die realiseren. Je denkt altijd mee over vorm en inhoud en hoe deze in verschillende online-omgevingen het beste tot hun recht komen

In deze functie werk je zelfstandig op je eigen discipline. Als het op technische (CMS/HTML/frond-end) vraagstukken aankomt ben jij het eerste geweten van het bedrijf. Ook stuur je (mede) externe freelancers aan en beoordeel je hun werk. Je ziet het als uitdaging om meer online-kennis te brengen in een content bureau dat middenin de transitie van off- naar online content zit. De functie biedt mede vanwege dat laatste feit zeer goede ontwikkelmogelijkheden: onze online-werkzaamheden maken een sterke groei door en zullen om steeds meer interne capaciteit gaan vragen. 

Wat wij vragen

Je hebt ervaring met verschillende CMS-omgevingen: naast Wordpress vind je ook in corporate content managementsystemen (o.a. First Spirit, Hippo) makkelijk je weg.  Je hebt ruime kennis van HTML5 en CSS3. Daarnaast is ervaring met Javascript, development frameworks en het werken in Photoshop een pré.

Je hebt een proactieve werkhouding, je bent leergierig, tegelijk zelfstandig, communicatief vaardig en steekt graag je handen uit de mouwen om deadlines te halen en opdrachtgevers gelukkig te maken.

Wat breng je mee

 • Aantoonbare (3 jaar) ervaring met front-end development
 • MBO tot HBO werk- en denkniveau
 • Goede kennis van en ervaring met SEO  
 • Een boel jeugdig enthousiasme, een gezonde handen-uit-de-mouwen-mentaliteit en - op z’n tijd - een bak slechte grappen en informele onzin

Wat bieden we je

 • Een marktconform (start)salaris op basis van kennis en ervaring
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Woon je buiten Hilversum dan ontvang je een reiskostenvergoeding of OV abonnement
 • Een vaste werkplek met begeleiding en aansturing door ervaren projectmanagers
 • De mogelijkheid je te ontwikkelen door cursussen en opleidingstrajecten
 • En ook niet onbelangrijk: een leuk team en een open, dynamische sfeer

Het team/de afdeling

Bij iMediate werk je elke dag samen met meer dan 30 collega’s (in wisselende projectteams) aan verschillende producten voor uiteenlopen klanten. Je collega’s zijn ondernemend, flexibel, nemen hun verantwoordelijkheid en houden van aanpakken. We houden niet van stropdassen, ook niet van sandalen, niet van 9 tot 5 en ook niet heel erg van politieke spelletjes. Wel van jezelf zijn, hart voor de zaak en eer in je werk.

Procedure

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Peter Rutgers (peter.rutgers@imediate.nl, 035-6465800). Stuur je reactie met heldere motivatie en (een link naar) je CV & portfolio voor 30 september t.a.v. de afdeling P&O (vacature@imediate.nl)!

De vacature is voltijd, deeltijd is bespreekbaar (minimaal 32 uur).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.