Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Front-End Developer bij Searchresult ('s-Hertogenbosch)

 • Geplaatst op: 14-10-2016

Searchresult

Maak jij in de online voorlinie het verschil bij onze opdrachtgevers?

Searchresult is in 2016 voor de 5e keer uitgeroepen tot het beste digital marketingbureau van Nederland (Emerce top 100). Met behulp van de nieuwste mogelijkheden op het gebied van performance marketing streven we altijd naar het beste resultaat voor klanten als IKEA, T-Mobile, Ziggo en Yarden. Bij ons team van enthousiaste, gedreven specialisten liggen de fun factor en de lat altijd hoog.

We barsten van de ambitie en zijn daarom op zoek naar een (ervaren) Front-End Developer die bij voorkeur ervaring heeft met Double Click Studio.

Wat ga je doen?

Voor onze grote klanten, zoals Jumbo, Ziggo, Essent en Ikea, richt je top of the bill dynamische display campagnes in Double Click Studio in. Daarbij werk je nauw samen met het design team. Je zet dynamische campagnes op en richt ze in op basis van externe datafeeds, met als doel maximaal rendement en zo hoog mogelijke click through rates (CTR) en conversie. Daarbij ben je continue aan het innoveren en op zoek naar mogelijkheden om de klant onderscheidend te laten zijn t.o.v. haar concurrentie. Altijd op zoek naar de juiste boodschap, op de juiste tijd en op de juiste locatie, met als doel een optimaal renderende banner campagnes.

Waarom kies je voor Searchresult?

 1. We combineren onze enorme ambitie met goede sfeer en waardering en hebben een geweldig en divers portfolio;
 2. Jij denkt dat het altijd beter kan, wij denken dat ook! Je wil jezelf verder ontwikkelen en je bent bij ons precies op de goede plek;
 3. Het barst hier van de (door)groeimogelijkheden.. Zie je kansen? Grijp ze! Jouw investering in jezelf en in Searchresult betaalt zich terug in een glanzende carrière!
 4. We bieden je standaard een fulltime functie, maar over een parttime functie is ook te praten. Je krijgt de ruimte om mee te denken, te ondernemen en je eigen functie te ontwikkelen;
 5. Work hard, play hard.. We organiseren graag reisjes. Zo praten we nog steeds over onze tripjes naar Malaga, de Ardennen en op wintersport. En zet ook alvast een kruis in je agenda voor onze legendarische vrijdagmiddagborrel.

Wat breng jij mee?

 • Hoe meer Front-End development ervaring hoe liever wij het hebben, maar we komen graag in contact met ambitieuze starters;
 • Je hebt kennis van Javascript, HTML5, CSS3, Jquery;
 • Nog meer indruk maak je met Double Click Studio, Dynamic Creatives (opzetten en inrichten), DoubleClick Studio feeds, GreenSock Library, Grunt en/of Git;
 • Je beschikt over een duidelijke en vooruitstrevende visie en bent ambitieus;
 • Jouw portfolio met coole development projecten spreekt voor zich;
 • Je bent klant- en resultaatgericht, beschikt over goede communicatieve vaardigheden en schrikt niet van een stevige deadline.

Meer weten?

Meer weten? Bel Niels Endlich, Teammanager (06-38758536) of Dorien Wolff, Corporate Recruiter (06-55226176).