Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature front-end developers bij Isatis Group (Nijmegen)

 • Geplaatst op: 12-10-2016

Isatis Group

IT-8 is in opdracht van Isatis-Health op zoek naar gedreven front-end developers!

Binnen Isatis Health (een van de business units van Isatis Group) werken we met verschillende Agile teams aan de online oplossing voor Apotheken. Onze portfolio bestaat uit een groot scala aan verschillende applicaties die dagelijks in meer dan 800 apotheken gebruikt worden. Waaronder een apotheek bij jou in de wijk. Daarnaast werken we met team Leef aan de website van ongeveer 500 apotheken, aan de webwinkels Leef.nl en Yourskin.nl.

En omdat we het willen én kunnen releasen we twee keer per week nieuwe features. Daar worden alle stakeholders blij van. Het ontwikkel-tempo, de relevantie, de techniek en de sfeer… als jij daar blij van wordt dan zoeken wij jou!

Functies

Binnenkort starten we met twee nieuwe projecten; de ontwikkeling van een nieuw product alsmede de ontwikkeling van een nieuw op te zetten webwinkel in Magento 2.0. Je zult dus nauw betrokken zijn bij het gehele ontwikkeltraject en er is veel ruimte voor het toepassen van mooie nieuwe technieken. Jouw focus zal liggen op het technisch realiseren van de front-end. Je brengt ambitieuze concepten en ontwerpen tot leven of draagt zorg voor gebruiksvriendelijke en technische kwalitatieve websites. Je werkt zelfstandig en in goed overleg met collega’s en met je inzicht en vakkundigheid lever je een belangrijke bijdrage aan het team. Je vindingrijkheid, daadkrachtige en collegiale houding leiden tot aanpassing en verbetering van onze producten.

Omdat het om een nieuw product gaat heb je:

 • veel ontwerp – en beslisruimte;
 • ruimte om iets nieuws moois neer te zetten, omdat het naast bestaande producten leeft;
 • ruimte om te werken met nieuwe technologie;
 • de kans om zelf de aanpak te bepalen om gezamenlijk tot iets moois te komen.

Werkzaamheden

Als front-end developer ben je dagelijks bezig met de ontwikkeling van internetapplicaties, magento websites, maar ook maatwerkapplicaties.

Samen met collega’s realiseer je de oplossing en draag je deze tot de finish. Jij bent met name goed thuis in Javascript, HTML5 en CSS. Kennis van C#, PHP en Magento is een pré.

Je pakt snel nieuwe dingen op, bent een logische denker en met je inzicht en vakkundigheid lever je een belangrijke bijdrage aan het team. Je vindingrijkheid, daadkrachtige en collegiale houding leiden tot aanpassing en verbetering van onze producten en websites.

Profiel

 • Je hebt een hbo/wo informatica diploma of een vergelijkbaar werkniveau
 • Je hebt natuurlijk ruime ervaring met de technieken: HTML5, CSS en Javascript.
 • Kennis van en ervaring met C#, PHP en Magento is een pré
 • Je hebt ervaring met Angular JS, Bootstrap, Single Page Architecture, Less (of Sass)
 • Je hebt kennis van visual and interaction design en de technische implementatie daarvan
 • Je kent de basis van Illustrator en Photoshop
 • Je bent op de hoogte van de nieuwste technieken en bereid cursussen te volgen om je kennis te vergroten
 • Je hebt oog voor kwaliteit en detail en goede engineering practices pas je pragmatisch toe
 • Je werkt graag in een Agile team, bijvoorbeeld volgens Kanban
 • Affiniteit met Continuous Delivery is een pre
 • Daarnaast beschik je over een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
 • Vanuit je vakmanschap dien je het belang van de klant.
 • Je woont bij voorkeur in de omgeving van Nijmegen

Organisatie

Dagelijks werken wij met meer dan honderd collega's binnen zes business units aan unieke ICT-oplossingen voor uiteenlopende markten. Isatis Group heeft zijn oorsprong in de softwareontwikkeling, maar is inmiddels uitgegroeid tot strategisch partner van diverse ondernemingen en externe klanten. Iedere business unit is product georiënteerd en heeft kennis van een specifiek domein. Of het nu gaat om interaction design, online marketing, design of software development: de kennis en expertise is binnen de dedicated teams aanwezig!

Aanbod

Isatis Group is een ambitieuze organisatie in Nijmegen waar werk en plezier onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Wij hebben een open cultuur en stimuleren eigen ideeën en initiatieven. Betrokkenheid bij onze opdrachtgever en collega’s vinden wij belangrijk. Net als professionaliteit. Daaronder verstaan we: een zelfstandige, kritische en tegelijkertijd collegiale houding. Onze motivatie is hoog, ons werkplezier groot. Wij bieden een prettige werkomgeving en een goede balans tussen werk en privé. Ons bedrijfspand ligt in het centrum van Nijmegen. 

Interesse?

Neem dan contact op met Saskia Bakker via 0633940387 of info@it-8.nl.

De werving voor deze vacature verloopt via it-8, de exclusieve wervingspartner van Isatis Group.