Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Frontend developer bij We/Provide (Eindhoven)

  • Geplaatst op: 25-10-2016

We/Provide

Ben jij een frontend developer die de meest uitdagende designs kan omtoveren tot strakke theme’s? Gaan jouw handen jeuken als je denkt aan de nieuwste technieken voor frontend ontwikkeling? En ben je niet bang om deze te gebruiken voor gave projecten? Dan pas jij precies in ons team van slimme developers. Ook als je wilt leren werken in systemen als Magento (2), of daar al ervaring mee hebt, zit je bij ons gebakken. We hebben flink wat projecten lopen op basis van verschillende technieken en frameworks die jouw skills kunnen gebruiken.

NB: we verhuizen binnenkort naar een nieuwe locatie in Eindhoven

Wat ga je doen?

Als frontend developer doe je bij ons meer dan het uitwerken van designs. Je bent een onderdeel van een multidisciplinair team. Samen met marketeers, designers en backend developers los je complexe digitale vraagstukken op. Hierbij is het jouw verantwoordelijkheid om altijd naar de beste oplossingen te zoeken om ontwerpen tot leven te brengen. Samen met onze designers zoek je naar manieren waarop je de gebruikers verrast met een fijne gebruikerservaring door slimme interacties.

Wat moet je weten?

  • Je kunt dromen hoe je websites uitwerkt in HTML(5), CSS(3), Javascript en PHP
  • Je bent goed thuis in onderwerpen als Sass, Javascript, LayoutXML en RequireJS
  • Je houdt de laatste ontwikkelingen bij en bent niet bang om deze in te zetten in nieuwe projecten

Als je dit meebrengt vinden we je extra tof:

  • Je hebt ervaring met technieken als GULP, Webpack, React, jQuery
  • Je kunt een goed balletje schoppen op onze voetbaltafel en hebt een flinke dosis humor

Wat bieden we je?

Naast een club toffe collega’s die vaak lolletjes trappen, borrels organiseren en feesten bouwen zijn er nog een aantal extra’s waarmee we je in de watten leggen:

  • Een fijn salaris, in verhouding tot je ervaring, opleidingsniveau en persoonlijke ontwikkelingen
  • Een spiksplinter nieuwe macbook, helemaal voor jezelf
  • Volop opleidingsmogelijkheden zoals het behalen van jouw Certified Magento Frontend Developer certificaat
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals reiskostenvergoeding en een goede pensioenregeling

Wie is We/Provide?

Onze missie is om de beste full-service digital agency van Nederland te worden. Met een team vol tech-junks, bij wie online er met de paplepel is ingegoten, gaan wij de leukste opdrachten aan. Als Magento partner in Nederland en België zitten we graag midden in de Magento community. Daarvoor gaan we vaak met collega’s naar events en organiseren we kennissessies waarmee we collega’s en anderen slimmer maken. Ben je toe aan een nieuw avontuur? Stuur dan een mail naar solliciteren@weprovide.com.