Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature front-end developer bij Bratpack (Zwanenburg)

 • Geplaatst op: 07-12-2016

Bratpack

Enthousiaste front-end developer die ambities heeft!

Bratpack is een jong en innovatief online marketing bureau. Wij hebben een open, directe en professionele bedrijfscultuur en werken uitsluitend met mensen met een passie voor online marketing die houden van een informele werksfeer. Onze klanten bevinden zich voornamelijk in Nederland, België en het Verenigd Koninkrijk. Voor hen verbeteren wij dagelijks hun websites om de response en conversie te verhogen. Onze opdrachtgevers zijn heel divers: webshops, goede doelen, bedrijven, non-profits en basisscholen.

Als front-end developer werk je op ons kantoor in Zwanenburg, nabij Haarlem en Amsterdam. Ons kantoor is uitstekend bereikbaar via het openbaar vervoer (station Halfweg-Zwanenburg). Naast hard werken vinden wij gezelligheid ook heel belangrijk. Wij hebben een gezellige vrijdagmiddagborrel waarop wij zo nu en dan een potje tafeltennis spelen.

Omschrijving werkzaamheden

Als front-end developer ben je verantwoordelijk voor het omzetten van de vormgeving van websites naar goede HTML/CSS en zorg je ervoor dat de website wordt gekoppeld met een bestaand CMS d.m.v. PHP en MySQL (uitlezen). Ook zal je regelmatig websites vormgeven. Tevens wordt van je verwacht dat je goede kennis hebt van javascript/jQuery. Je bent op de hoogte van de nieuwe technieken binnen HTML5 en CSS3 en kan deze toepassen.

Je werkzaamheden bestaan voornamelijk uit

 • Het omzetten van een vormgeving (PSD) naar HTML / CSS.
 • Het werken binnen de standaarden die er zijn (Ajax, Javascript).
 • Het voldoen aan de standaarden die er binnen W3C gesteld worden.
 • Het gebruik kunnen maken van het jQuery framework.
 • Websites koppelen aan een bestaand CMS (PHP/MySQL uitlezen).

Onze wensen en eisen

Uiteraard hebben wij ook enkele wensen en eisen voor de ideale kandidaat:

 • Minimaal HBO niveau
 • HTML / CSS (HTML5 en CSS3)
 • Goede kennis javascript / jQuery framework
 • Photoshop
 • Basiskennis databases (MySQL)
 • Basiskennis van PHP
 • Communicatief vaardig

Wat kun je van ons verwachten?

 • Een goed salaris
 • Mogelijkheid tot het volgen van diverse opleidingen
 • Goed HR beleid
 • Winstuitkering
 • Eigen laptop
 • Een team dat je er graag bij wilt hebben

Herken je jezelf in bovenstaande punten, en ben je net zo enthousiast als wij? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op! Wij gaan graag met je in gesprek. Neem gerust een kijkje in ons portfolio voor een impressie van onze websites waar we aan werken of check de video op https://www.youtube.com/watch?v=rZMrZWbAdos.

Reageren kan bij voorkeur per email naar Edwin Meijer, edwin@bratpack.nl.