Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Front-end Developer bij Rijk Zwaan (Fijnaart)

  • Geplaatst op: 29-11-2016

Rijk Zwaan

Vind je het leuk om tools en user interfaces te ontwikkelen voor life scientists?

Ben je creatief, heb je uitstekende programmeervaardigheden? Solliciteer dan op deze fulltime vacature van Front-end Developer op onze vestiging in Fijnaart.

De vacature van Front-end Developer bij Rijk Zwaan

De afdeling Bioinformatica ondersteunt de veredeling en de onderzoeksafdelingen bij Rijk Zwaan. Samen met de afdeling Kwantitatieve Genetica en andere collega’s, is bioinformatica verantwoordelijk voor het managen en analyseren van biologische onderzoeksdata.

Binnen deze functie ben je samen met een team van bioinformatici en IT specialisten verantwoordelijk voor het ontwikkelen van bioinformatica tools en gebruiker interfaces. Hierbij zorg je ervoor dat de researchers en breeders van de verschillende R&D teams deze vanaf hun eigen desktop kunnen gebruiken. Daarnaast zal je verschillende applicaties voor het visualiseren en integreren van omics data ontwikkelen en implementeren.

Wij vragen een Front-end Developer met:

  • Minimaal een afgeronde HBO opleiding, bijvoorbeeld software engineering of informatica
  • Minimaal 3 jaar ervaring als front-end developer
  • Ervaring in het ontwerpen en implementeren van gebruiksvriendelijke (web)applicaties door middel van JS, HTML en CSS
  • Affiniteit met life sciences in het algemeen en plant biologie en veredeling in het bijzonder

Verder ben je praktisch ingesteld en een open persoon die de uitdagingen binnen het vakgebied bioinformatica aan wil gaan. De uitdagingen zijn de snel groeiende en altijd veranderende biologische datasets en het samenwerken met onderzoekers en veredelaars. Je hebt uitstekende programmeer- en communicatieve vaardigheden, zodat je voor een project ideeën en algoritmes kan ontwikkelen tot gebruiksklare applicaties en interfaces. Goede beheersing van de Engelse taal is hierbij een vereiste.

Interesse?

Je sollicitatie kun je richten aan Jeanet van Someren (Advisor Human Resources). Klik op ‘Solliciteer’ onderaan deze pagina om direct te solliciteren. Mocht het niet mogelijk zijn om je sollicitatie via onze website te versturen, stuur dan je sollicitatie naar work@rijkzwaan.nl.

Het zorgvuldig beoordelen van je sollicitatie neemt enige tijd in beslag. Je ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Rijk Zwaan: jouw nieuwe werkgever?

In Fijnaart, gemeente Moerdijk, ligt een Research & Development locatie van Rijk Zwaan. Een internationaal familiebedrijf met een mensgerichte bedrijfscultuur. Rijk Zwaan staat aan het begin van de voedselketen. We ontwikkelen groenterassen en verkopen daarvan de zaden aan telers over de hele wereld. We richten ons op de lange termijn en bieden daarom direct een vast contract bij indiensttreding.

We kunnen en willen vanuit onze positie een bijdrage leveren aan het welzijn en de gezondheid van mensen over heel de wereld. Het draait bij ons iedere dag weer om groei. De groei van een natuurlijk product, dat we wereldwijd exporteren. De groei van ons bedrijf, waar nu ruim 2600 mensen werken in meer dan 30 landen. En vooral de groei van onze medewerkers. Je krijgt bij ons namelijk alle ruimte om te ondernemen en je zelf te ontwikkelen. Samen met collega’s streven naar het beste en lekkerste uit de natuur. Elkaar aanvullen, helpen en inspireren. Zo willen we samen blijven werken aan een gezonde toekomst.

Solliciteer