Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature front-end developer bij Vruchtvlees (Den Haag)

  • Geplaatst op: 07-12-2016

Vruchtvlees

Hallo! Ik ben Rindor van Vruchtvlees, en ik ben op zoek naar een ambitieuze front-end developer die de drive en het talent heeft om met Vruchtvlees de beste digitale producten ter wereld te maken.

Vruchtvlees is een ontwerpbureau dat niet alleen unieke merkidentiteiten ontwerpt, maar die ook vertaald naar bijzondere websites en andere digitale producten. Creativiteit, digitale souplesse en gebruiksgemak staan voorop!

Hé, dat ben ik!

Je hebt minimaal drie jaar ervaring bij een vergelijkbaar bureau en veel kennis en ervaring in front-end development. Je bent geïnteresseerd in de toekomst van tech, positief ingesteld en je handelt proactief. Je hebt affiniteit met design, UX en gebruiksvriendelijkheid.

Je kunt in teams werken, meedenken met de opdrachtgever en je spreekt zowel de taal van een developer als de taal van een designer.

Daarnaast heb je de ambitie om met Vruchtvlees te groeien tot marktleider van de creatieve digitale industrie.

En wie zijn jullie dan eigenlijk?

Wij zijn een strategisch web- en ontwerpbureau met grote ambities. Het team van rond de tien man is een samenstelling van specialisten op verschillende gebieden; strategie, interactie, creatie, design en development. Wij geven moedige merken een sprekend gezicht. We maken geen huisstijl, we bouwen een strategisch stijlboek. Heldere websites om in te verdwalen. Niet schreeuwend. Maar wel uitgesproken.

Technische specs?

Je schrijft nette code waar andere developers ook mee kunnen werken en gaat pixelprecies te werk. Je hebt ervaring met responsive design, optimalisatie voor verschillende platforms, evt. app ontwikkeling en SCRUM.

Daarnaast: PHP / MYSQL (we gebruiken Laravel) met als output HTML(5), CSS en JavaScript (jQuery), Version control (GIT).

Leuk, wat gaan we doen?

Vernieuwende, creatieve en unieke digitale producten maken van hoge kwaliteit. Optimaliseren van eigen CMS en digitale tools. Het development team uitbreiden, hierin speel jij mogelijk een belangrijke rol. Doorontwikkelen van onze huidige websites en online producten.

Waarom wil ik werken bij Vruchtvlees?

We hebben een gedreven en ambitieus team met veel talent waarmee je samenwerkt. We werken met mooie opdrachtgevers die openstaan voor vernieuwende ideeën. Op de European Design Awards wonnen we de meeste awards van Nederland. En we voeren ook naast de werkvloer inspirerende dingen uit. Zo gaan we uit eten, op reis, borrelen, en voelen we ons als een vis in het water als ultra-geek op toffe conferenties.

Wat krijg ik ervoor terug?

Je krijgt verantwoordelijkheid en ruimte voor initiatief. Je kunt jezelf ontwikkelen met cursussen en inspiratiemomenten. En als dit je niet nou nog niet heeft overgehaald: je krijgt een fijne werkplek in een inspirerend kantoor in Den Haag, met speciaal voor ons gebrande koffie, marktconform salaris en een goede lunch met superveel keuze, zeker als ik net boodschappen heb gedaan.

Ben jij die ene die ik zoek? Stuur je cv en motivatie naar info@vruchtvlees.com. Ik ben benieuwd!