Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Front-End Developer bij WebArchitects (Amsterdam)

 • Geplaatst op: 27-11-2016

WebArchitects

Als front-end developer bij WebArchitects ontwikkel je uitdagende webwinkels voor kleine en grote klanten. Je krijgt een actieve rol bij het ontwerpen, ontwikkelen en opleveren van jouw project. Je haalt je inspiratie uit nieuwe technieken, zoals HTML5, CSS en Responsive Development, maar ook uit je collega's en klanten. We bieden je een prima salaris en prettige secundaire voorwaarden. Je krijgt alle ruimte om te groeien en het best uit jezelf te halen.

Front-End Developer

Je beschikt over relevante werkervaring en je hebt aantoonbare ervaring met HTML, CSS en Javascript. Je voelt je thuis in een team van praktisch en pragmatisch ingestelde collega’s en beschikt over een oplossingsgerichte en proactieve instelling. Je durft je mening te geven. Je presteert optimaal in teamverband of zelfstandig. Je bent trots op de beste resultaten en weet deze te ontwikkelen in samenspraak met onze klanten.

Eisen

 • Kennis van HTML, CSS en Javascript
 • MBO/HBO opleiding
 • Ervaring met ontwikkelen van webshops
 • Goede communicatieve vaardigheden
 • Liefde voor het vak
 • Een goed gevulde Spotify of Soundcloud lijst*

Pré

 • Ervaring met jQuery, Ajax en/of Coldfusion
 • Kennis van zoekmachinemarketing
 • Gevoel voor (responsive) design

Taken

 • Het ontwerpen, bouwen en onderhouden van webshops
 • Het voor zoekmachines optimaliseren van webshops
 • Het assisteren bij de installatie, evaluatie en support
 • Controleren en bewaken van de kwaliteit

Ben jij onze nieuwe Front-End Developer?

WebArchitects biedt uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Bovenal geven wij je een actieve rol bij het ontwerp, de ontwikkeling en de uitvoering van jouw eigen ideeën. We ondersteunen je ambities en bieden je alle ruimte om te groeien. Kortom, werken bij WebArchitects loont. Heb je interesse? Neem dan vrijblijvend contact met ons op (bel: 020-6717171) of stuur je sollicitatie naar Jeroen van der Geest.

* Wij zorgen voor een set goede speakers