Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature front-end Developer bij BEAST (Alkmaar)

 • Geplaatst op: 18-12-2016

BEAST

Beast <3?

Onze hengels staan uit om een ervaren (medior/senior) front-end ontwikkelaar op gebied van JavaScript, HTML5, CSS3 binnen te halen. Liefst geen 'guru', 'ninja' of 'superheld'; gewoon een gemotiveerde ontwikkelaar met kennis van zaken.

Jij als persoon...

We zijn op zoek naar iemand die zich thuis voelt in een snelgroeiend bedrijf, een innerlijke drang heeft om te creëren en samen met ons steeds mooiere projecten wil opzetten. Daarnaast vinden we het heel waardevol als je mee durft te denken over de toekomst van Beast. Als je bij ons werkt ben je part of the pack.

Beast

Passief achterover hangen en lekker mee kabbelen met de massa terwijl de wereld om ons heen verandert? Nee, bedankt... Ons doel ligt bij het definiëren van de toekomst. Met zijn allen zijn we bezig met het bedenken / neerzetten van nieuwe concepten, technieken en interacties die deel zullen uitmaken van onze samenleving.

We vinden het erg belangrijk onszelf te blijven ontwikkelen op het gebied van skills, maar ook op persoon vlak. Samen kunnen we Beast en onszelf naar een hoger niveau tillen. Als we dan tegelijkertijd ook nog een potje kunnen tafelvoetballen, gamen of een biertje met zijn allen kunnen doen, dan zitten we in de goede richting.

Wat bieden wij

 • Creatieve werkplek in hartje Alkmaar (ofwel klein Amsterdam)
 • MacBook Pro + Monitor
 • Mogelijkheden tot cursussen, experimenteren en innovatie
 • Gemotiveerde collega's, soms een beetje maf
- Inspirerende Beast Talks op vrijdagmiddag
 • Gratis lunch

Algemene skillset

 • Durven te discussiëren over oplossingen
 • Nieuwsgierig naar nieuwe technieken
 • Je kent en begrijpt de behoeften en wensen van de klant
 • Ervaring met Git (op basis van SourceTree)
 • Ervaring met Sketch / Photoshop

Rolspecifieke skills:

 • JavaScript (Object-oriented of Functional)
 • HTML
 • S(CSS)
 • Grunt of Gulp
 • Command line

Pre's:


 • Frameworks als Angular 1 / 2, React of Ember
- GSAP
- WebGL / three.js
- Canvas
 • Webpack / Browserify
 • Node.JS
 • D3
 • Eén of meerdere IDE

Zie jij jezelf wel zitten in deze rol? Stuur dan een mail naar jobs@beast.io met je motivatie, cv, portfolio en/of eventuele referenties naar code samples. Hopelijk zitten we dan snel met elkaar aan tafel, bedankt alvast voor je interesse!