Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature front-end developer bij Fabrique (Delft)

  • Geplaatst op: 03-01-2017

Fabrique

Wij zoeken een front-end developer die het beste van het beste wil neerzetten (Delft)

Vernieuwen. Het verschil maken. Bij Fabrique maken we werk van betekenis. Voor onszelf, voor de klant en als het kan ook voor de maatschappij. Werk met impact noemen we dat. Wat neem jij mee om dat mogelijk te maken?

Jij

bent een front-end developer met al een paar jaar werkervaring. Je hebt kennis van zaken wat betreft de voorkant: HTML, CSS en ES6 kennen voor jou geen geheimen. Maar ook je workflow heb je op orde met bijvoorbeeld Sass, Babel en webpack. Je vindt het de hoogste tijd om jezelf echt uit te dagen in spraakmakende en prijswinnende projecten waar je in nauwe samenwerking met superontwerpers het beste van het beste neerzet.

Verder ben je graag op de hoogte van de ontwikkelingen van browsers en tools, zoals Flexbox, CSS grids, WebGL, React, webpack, Vue.js. Ook ben je niet bang voor de back-end(ers) en weet je de weg te vinden op de commandline.

Wij

bieden je de kans om mee te bouwen aan het beste tech-team dat Fabrique ooit kende. Samen met eersteklas ontwerpers werk je aan fantastische projecten voor nationale en internationale topklanten als Design Museum Londen en Heijmans Timmerhuis en aan techniekgedreven klapstukken zoals de Van Gogh multimediatour.

I’ve got what it takes!

Solliciteer hier!