Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Front-end Developer die zowel technisch als grafisch onderlegd is bij Redhotminute (Zaltbommel)

 • Geplaatst op: 21-12-2016

Redhotminute

Front-end Developer
die zowel grafisch als technisch goed onderlegd is

Goed is niet goed genoeg. Als Front-end Developer werk je niet voor, maar mét klanten als de Efteling, Kia, Landal GreenParks, Van Gansewinkel en Van der Valk Exclusief om het beste neer te zetten. Je ontwikkelt niet zomaar websites of apps, maar mooie professionele software die bepalend is voor de business van onze klanten.

Geen managers

Dit doe je in een zelfsturend multidisciplinair scrumteam, in een organisatie waar geen managers werken. Omdat wij vinden dat je alleen dan kunt excelleren. Geen baas dus die zegt wat je moet doen, maar eigen beslissingen maken en met je team de planning bepalen. Dat betekent: durven doen en verantwoordelijkheid pakken op wat misgaat of juist beter kan. En dat alles in nauwe samenwerking met de klant; deze zit in je team en heeft een werkplek bij ons op kantoor.

Denk je nu: ‘Ja, logisch. Dat wil ik!’? Lees dan verder. Frons je hierbij je wenkbrauwen? Bel ons gerust om de vragen te stellen die je hebt.

We vergen wel wat van je:

 • een kritische blik op jezelf, je werk en je waarde in de organisatie
 • durf om je kwetsbaar op te stellen
 • parate kennis van het hele speelveld aan technieken, frameworks en ontwikkelingen
 • overkoepelende visie op het platform van je klant
 • ruime ervaring op Front-end gebied

Je krijgt daarvoor:

 • alle ruimte om te groeien en jezelf te ontwikkelen
 • keuze tussen een Dell en een MacBook
 • een dynamische, coachende omgeving die continu aan het vernieuwen en verbeteren is
 • een directie die overal in meedenkt

Op een doorgaanse werkdag kom je in aanraking met:

 • ASP.NET (MVC)
 • Gulp
 • Diverse JS frameworks
 • Webpack
 • SCSS
 • Vanilla JavaScript (ES5/ES6)

Kun jij iets toevoegen?

Heb je interesse en denk je dat jij bij Redhotminute iets kunt toevoegen? Dan gaan we graag met je in gesprek. Bel of mail naar Beppie ten Böhmer (Human Resources) om kennis te komen maken.

E-mail: vacatures@redhotminute.com
Tel.: 0418 510 068

Over Redhotminute

Gewoon lekker doorwerken en iets goeds neerzetten. Of beter gezegd: het beste. Iets waar zowel de klant als wij trots op kunnen zijn. Dat is waar onze ruim 100 professionals al ruim 15 jaar elke dag voor gaan, in ons pand aan de A2 bij Zaltbommel. We maken niet zomaar websites of apps, maar mooie professionele software die bepalend is voor de business van onze klanten.

Van strategie, design en marketing tot techniek en hosting: je vindt bij ons alles in huis. We voeren niet uit, maar werken intensief samen in een multidisciplinair scrumteam met klanten als de Efteling, Landal GreenParks, Kia, Van Gansewinkel en Van der Valk Exclusief. Onze klanten hebben daarbij een werkplek bij ons op kantoor. Door gebruik te maken van elkaars kracht ontstaat er een verrassend resultaat. Met als logisch gevolg een langdurige relatie.