Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Front End Developer bij Sqills (Enschede)

 • Geplaatst op: 11-12-2016

Sqills

Sqills is een snel groeiende software leverancier, die zich richt op de ontwikkeling, implementatie en het beheer en support van applicaties. Naast maatwerk applicaties voor o.a. de Postcodeloterij, Arriva en NS International leveren wij ons product S3 Passenger aan internationale klanten in de transportsector zoals HKX en Irish Rail. Onze S3 Passenger oplossing is een trein en bus software suite voor zitplaatsreservering en kaartverkoop met logica voor een dynamische prijsstelling en ticket distributie.

Als Front End Developer bij Sqills kom je in een leuk, enthousiast team waarin we graag van elkaar leren. Maandelijks hebben wij een Brown Bag lunch om kennis te delen. Daarnaast houden we met enige regelmaat pizzasessies om met elkaar de nieuwste technieken te bekijken en zijn er volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. Voldoende ruimte dus om je verder te ontwikkelen!

Wat ga je doen?

Je werkt samen met andere developers aan uitdagende projecten voor verschillende nationale en internationale opdrachtgevers zoals Arriva, de Nationale Postcodeloterij, NS International of het GVB. Je ondersteunt bij het ontwikkelen van de presentatielaag van (web)applicaties. Hiervoor gebruik je de laatste front-end technieken (zoals ReactJS) en zorgen we er samen voor dat de back-end hier naadloos op aansluit.

Wij zoeken iemand met:

 • HBO werk- en denkniveau;
 • 3 tot 5 jaar ervaring als Front End Developer;
 • kennis van methoden en technieken voor softwareontwikkeling;
 • kennis van W3C, ARIA en accessibility standards;
 • kennis van Javascript frameworks;
 • ervaring met Adobe Creative Suite en/of Sketch is een pré;
 • kennis van HTML5, CSS preprocessors en JS task runners is een pré;
 • een analytische en gestructureerde inslag.

Wat bieden wij?

 • Uitgebreide interne en externe trainingsmogelijkheden;
 • Sociale activiteiten zoals bedrijfsuitjes & borrels;
 • Doorgroeien en het volgen van opleidingen wordt binnen Sqills aangemoedigd;
 • Kennisdeling in allerlei vormen zoals workshops, brown bag lunches & pizza sessies;
 • Wij belonen je met een goed salaris;
 • Telefoon en laptop van de zaak;
 • Een kantoor op loopafstand van station Enschede Kennispark.

Interesse?

Mail je motivatie met CV en portfolio t.a.v. Noortje Buter, recruiter, naar sollicitatie@sqills.com.