Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Front-End Developer bij The DISTRIKT (Eindhoven)

  • Geplaatst op: 11-12-2016

Let op: deze vacature is al gevuld. Onze huidige vacatures zijn meer up-to-date.

The DISTRIKT

Ben jij een ervaren Front-End Developer met communicatieve vaardigheden en organisatorisch vermogen en heb je een oog voor design? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie ben jij?

Je hebt een ruime ervaring als Front-End Developer. Je kijkt verder dan slechts de code, ook design is belangrijk. Het advies dat jij krijgt vanuit het team implementeer je gemakkelijk om er zo voor te zorgen dat een website er én goed uitziet én functioneel is. Hiervoor gebruik jij je kwaliteiten en kennis als Front-End Developer.

Je zorgt ervoor dat je op de hoogte bent van de nieuwste ontwikkelingen en innovaties op het gebied van internettechnologie en probeert deze zo nodig toe te passen. Geen uitdaging is jou te gek. Tijdens het sparren met het online marketingteam laat jij gewoon je mening horen over wat jij denkt dat het beste is voor een project.

Daarnaast ben jij het aanspreekpunt van onze klanten wanneer het aankomt op websites. Je geeft advies aan onze klanten aangaande conversie optimalisatie en werkt offertes uit. Je neemt het projectmanagement betreft websites op je en brieft andere webdevelopers wat er moet gebeuren om de deadline van een project te behalen.

Jouw skills

  • HTML5, CSS3, Javascript, PHP, XML, jQuery etc.
  • WordPress
  • Photoshop/InDesign/Illustrator
  • Klant- en resultaatgericht
  • Engels (Woord en geschrift)

Wie zijn wij?

The DISTRIKT is een snelgroeiend full service online marketing bureau. Vanuit ons pand genaamd ‘The DISTRIKT’ in hartje Eindhoven werken we dag en nacht met jonge en enthousiaste online marketeers samen om de beste resultaten te behalen.

Je komt bij ons terecht in een sfeervolle en informele werkomgeving waar alle ruimte is voor persoonlijke groei en initiatieven. We werken voor aansprekende klanten in zowel de B2B als B2C markt.

Wat bieden wij jou?

Naast een gezellig online marketing team en goede werksfeer bieden we jou een goed salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden aan. Er is altijd ruimte voor groei, persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatieven bij The DISTRIKT. Daar komt bij dat plezier hebben in je werk bij ons op nummer 1 staat. Je moet bij ons niet naar je werk, maar je wíl naar je werk.

Interesse?

Heb je interesse gekregen in deze functie? Stuur je CV + motivatiebrief naar kelly@thedistrikt.nl of solliciteer via onze website.