Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Frontend-engineer bij Lifely (Amsterdam)

  • Geplaatst op: 11-12-2016

Lifely

Wij zijn Lifely, een agency die bedrijfsprocessen digitaliseert met op maat gemaakte webapplicaties en mobiele apps. We zijn een groepje blije nerds die heel veel van productontwikkeling houden. Zo helpen we bedrijven en start-ups concepten te bedenken, uit te werken en te implementeren. We stoppen veel tijd en liefde in details, dikwijls ten koste van de marges. Maar ja, marges, smarges… Eigenlijk komt het er op neer dat we het tof vinden om bij Lifely te werken, onze klanten blij met ons zijn en de werksfeer niet anders te omschrijven is dan ‘chill’.

"En gek genoeg groeien we ook nog eens als een malle"

We werken graag als partners samen met onze klanten. Cheesy gezegd: door met hen mee te ondernemen. Op dit moment digitaliseren we bijvoorbeeld de bedrijfsprocessen van en interactie met een hogeschool door middel van React, Apollo en GraphQL. Dit is slechts één van de producten die we ontwikkelen waar mensen dag in dag uit mee aan de slag gaan. Daarnaast werken we ook aan een intranetproduct waarin gebruikers kunnen chatten en realtime gegevens kunnen delen. Voor het opschalen van een start-upapplicatie in Meteor NodeJS naar duizenden gebruikers draaien we onze hand niet om.

Check voor een technisch inkijkje de talk die ik onlangs gaf over de ontwikkeling van de webapplicatie voor Part-up in MeteorJS:

Pim, Nick en ik hebben geprobeerd om Lifely zo vlak mogelijk te organiseren, maar dan ook echt. Iedereen plant binnen het team de user stories in en kan zijn inhoudelijke vragen bij onze designers kwijt. Vrijdagen sluiten we af met een borrel. Dan highfiven we omdat er een verse deploy klaarstaat of omdat iemand eindelijk Bryan heeft verslagen met een potje Super Smash in de gamehoek. Iedere maand doen we een mini-uitje en vier keer per jaar pakken we het iets groter aan. Zo geven we ieder jaar een wild feestje, gaan we op reis of zoeken we samen een toffe ervaring uit. Daarnaast krijg je de vrijheid om naar conferenties zoals Fronteers en ReactNL te gaan.

Persoonlijke ontwikkeling is voor ons ontzettend belangrijk. We willen dat je niet alleen op professioneel vlak kennis en ervaring opdoet, maar we willen je ook graag bij je persoonlijke groei als mens kunnen helpen. “Is een vacature waarin we het alleen maar over onszelf hebben, niet een beetje narcistisch?” Wellicht, maar we geloven er heilig in dat als jij ons te gek vindt, de kans groot is dat wij jou ook wel mogen.

Maar wie ben jij dan?

We vinden het belangrijk dat je direct mee kunt draaien in ons team. Een aantal jaar ervaring als frontender is dus belangrijk. Je weet hoe je frameworks als React en Angular gebruikt om tot gestructureerde, gelikte interfaces te komen. Daarnaast kunnen we natuurlijk een lijstje Git, Sass, Gulp, Browserify, NodeJS, REST, GraphQL, etc. opsommen, maar dat spreekt hopelijk voor zich.

Wat we zoeken is een ervaren front-end developer die zich prima thuisvoelt in ons team met jonge, creatieve developers. We hopen dat je je eigen straatje binnen Lifely creëert waarin jij een expert bent en blijft door te blijven leren. Samen met Léon, Jesse, Maaike en mij zul je frontend-applicaties ontwikkelen waar gebruikers dagelijks van afhankelijk zijn.

Let’s supermatch!

Als je tot hier bent gekomen met lezen, is het waarschijnlijk tijd dat we koffie gaan drinken. We zoeken iemand die zo snel mogelijk fulltime bij ons aan de slag kan. Vertel ons in een korte, toffe mail wat je drive is en stuur wat werk mee waar je trots op bent. O ja, vergeet niet voor het verzenden van je mail, “Geachte meneer Peter Peerdeman” te vervangen door “Hoi Peet”.

Hopelijk tot snel!
Peter

E-mailadres: peter@lifely.nl
Deadline: 30-12-2016

PS We zijn erg bedreven in het vinden van nieuwe Lifely-familieleden. Dus beste werving- en selectiebureaus, bespaar jezelf en ons de moeite. Er zijn vast een paar lieve corporates die jullie geen hypothetische doemscenario’s toewensen.

Wij zijn Lifely, een digital agency, al voelt dat wel een beetje als stoer doen op het schoolplein. Wat zijn we dan? We zijn een clubje mensen die heel erg veel van productontwikkeling houden. Eigenlijk komt het er op neer dat wij het tof vinden om bij Lifely te werken, onze klanten blij met ons zijn en de werksfeer niet anders te omschrijven is dan ‘chill’.