Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Senior Front-end Javascript Developer bij Xebia (Hilversum)

 • Geplaatst op: 12-12-2016

Xebia

Xebia staat bekend als een van dé plekken waar de beste Frontend Developers met elkaar aan gave projecten werken en waar kennisdeling centraal staat. Behoor jij ook tot de beste 10% JavaScript Developers van Nederland? Ben jij klaar met het werken aan kleine en korte opdrachten en wil jij werken aan coole projecten die echt het verschil maken?

Over de functie

Wij doen projecten bij klanten, met een Xebia team, waar wij echt iets kunnen neerzetten en achterlaten waar wij trots op zijn. Zo werk je aan het ontwikkelen van front-end functionaliteit in landingspagina’s en webapplicaties (ook mobiel en hybrid). Wij werken Agile en verwachten dat je het Agile gedachtengoed in je team uit kan dragen. Het doel is om samen een product te bouwen waar de klant en de gebruikers echt mee geholpen zijn. Kwaliteit in de manier van werken, de code en gebruikersbeleving is waar wij voor staan.

Wie zoeken wij?

 • Je bent intelligent, technisch goed en analytisch sterk. HBO/WO werk- en denkniveau is noodzakelijk.
 • Je hebt interesse voor zaken zoals Domain Driven Design, continuous integration, resource bundling, end-to-end testing (Protractor/Cypress), Enterprise Mobile (Android/iOS/Hybrid),
 • Kanban, XP en Scrum. 
 • Je hebt kennis over technologieën zoals AngularJS, React, Fetch, Universal rendering, Redux, NodeJS, CSS/LESS/SASS en HTML5. 
 • Je hebt expertise en actuele kennis van je vakgebied en bent enthousiast

Over ons

Wij zijn een informele organisatie, waarbij je veel ruimte krijgt voor eigen initiatief en ondernemerschap. Bij Xebia Software Development werk je met de beste Full Stack Developers. Wij ontwikkelen in cutting edge technologieën en werken aan projecten en producten die de toekomst zijn. Wij zijn goed in  front-end en back-end ontwikkelen, van het begin tot het eind, in het hele proces van softwareontwikkeling. Je krijgt de ruimte om in jezelf te investeren, te groeien, te werken met de nieuwste technologieën aan innoverende projecten en een echte Software Craftsman te worden. Daarnaast vinden wij het delen van onze kennis erg belangrijk. Zo organiseren wij èèn keer in de twee weken kennissessies (miniconferentie), hebben wij zes keer in het jaar innovatiedagen en een aantal teambuilding dagen. Ook organiseren wij, of beter gezegd onze developers, conferenties op het gebied van Angular (NG-NL), React (ReactNL) en iOS (Do-iOS).

Werken bij Xebia betekent

 • Werken en sparren met de beste developers
 • Ruimte om in jezelf te investeren en te groeien
 • Uitdagende en coole projecten bij klanten waar je met een team Xebianen zit
 • Trainingsbudget van 5000 euro voor conferenties, trainingen en events
 • Super leuke werkplekken Hilversum en Amsterdam, wanneer je niet bij de klant bent
 • Altijd genoeg eten, drinken, snacks en leuke collega’s te vinden in onze kantoren
 • Een laptop en mobiel naar keuze
 • Leuke auto (chauffeur exclusief) om je overal te brengen
 • De leukste feestjes en events

Reageer op deze vacature

Ben je nieuwsgierig geworden, wil je meer weten of wil je met ons het avontuur aangaan? Neem dan contact op of stuur je CV en motivatie naar Charlene Benjamins, cbenjamins@xebia.com.