Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Web developer bij Brein (Haaksbergen)

  • Geplaatst op: 18-12-2016

Brein informatisering

Ben jij de innovatieve en creatieve Web developer die wij zoeken?

Brein uit Haaksbergen is succesvol ontwikkelaar van software voor tijd en plaats onafhankelijk samenwerken. Wij ontwikkelen onze software InProces volledig in eigen beheer en bieden deze aan vanuit onze eigen InProces Cloud. 

InProces is ontwikkeld vanuit een duidelijke visie op Enterprise Content Management. Aangezien er steeds minder vanuit een vaste werkplek en steeds meer vanaf een mobile device wordt gewerkt, brengt Brein digitale dienstverlening en digitale samenwerking op een steeds hoger plan. 

Voor uitbreiding van ons software development team zijn wij op zoek naar een enthousiaste Web developer!

Wij zoeken: 

We zoeken een eigenzinnige, innovatieve, creatieve, praktisch ingestelde man of vrouw die gevoel heeft voor techniek en de mens die die techniek moet bedienen. Gevoel voor wat er nu al kan en een visie op wat we op welke wijze nog mogelijk willen maken om mens en informatietechnologie een intuïtief samenwerkende twee eenheid te maken.

Wat betekent dat voor ons zoekprofiel? Enkele trefwoorden:

  • Beetje lui, immers je gebruikt bestaande techniek liever veel slimmer dan dat je het nog moet gaan uitvinden
  • Praktisch slim want je hebt een ingebouwd buikgevoel over wat er wel en niet zou kunnen gaan werken
  • Open visie, je bent geen trendsetter maar herkent wel als een van de eersten welke trend kansrijk is
  • Apart, je doet dingen waar mensen in eerste instantie van denken 't zal wel' maar je krijgt wel erg vaak het gelijk later aan je kant
  • Gedreven, goed is leuk, maar we blijven nadenken over beter en slimmer
  • Professioneel, want losse einden vind je mateloos irritant

Wij vragen:

  • Ervaring op het gebied van JavaScript, HTML5, SASS/LESS CSS, Angular JS, Node JS, MongoDB
  • Analytisch goed onderlegd
  • Zowel in teamverband als zelfstandig kunnen werken

Wij bieden:

Wij bieden jou een parttime of fulltime afwisselende en zelfstandige job binnen een groeiende no-nonsense organisatie. Je krijgt alle ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en bepaalt als het ware je eigen carrière pad. Je werkt samen met enthousiaste collega's in een hecht team. Je inzet wordt uiteraard beloond met een goed en zeker marktconform salaris.

Contact:

Als je geïnteresseerd bent, stuur dan een e-mail aan r.dikkers@brein.nl of bel op 06 53 717 349. We zullen je dan uitnodigen voor een kennismakingsgesprek. Je zult direct je mogelijk toekomstige collega's ontmoeten en uiteraard alvast een kijkje onder de motorkap van onze ICT-architectuur krijgen. Zie ook onze website www.brein.nl voor meer informatie over onze organisatie en producten.