Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Webdesigner / Front End Developer bij Spiegel (Deurne)

 • Geplaatst op: 12-12-2016

Spiegel Crossmedia Communicatie

Vind jij het leuk om in een creatief team te werken? Als webbouwer bij Spiegel ben je een spin in het web. Je werkt met collega’s die ontwerpen en jij verzorgt de technische bouw van websites voor onze klanten. En natuurlijk is je creatieve inbreng ook van belang.

Gewenst profiel:

 • Aantoonbaar (minimaal 2 jaar) werkervaring in het ontwikkelen van websites, digitale media
 • Kennis van (X)HTML, CSS, jQuery, Javascript, PHP en MySql
 • Ervaring met Adobe Photoshop, Illustrator
 • Ervaring met Open Source CMS omgevingen zoals WordPress
 • Pré wanneer je beschikt over kennis van de volgende technieken: Sass/Less, Gulp, Bower
 • Pré wanneer je beschikt over ervaring met Adobe Premiere, Adobe After Effects
 • Probleemoplossingsgericht werken
 • Om kunnen gaan met deadlines
 • Planmatig kunnen werken
 • Prioriteiten kunnen stellen

Vind jij het leuk om in een creatief team te werken? Als webbouwer bij Spiegel ben je een spin in het web. Je werkt met collega’s die ontwerpen en jij verzorgt de technische bouw van websites voor onze klanten. En natuurlijk is je creatieve inbreng ook van belang.

Je bent positief, creatief en je neemt graag initiatief.


Je bent gedreven om jouw creativiteit om te zetten in innovatieve ontwikkelingen en je weet het beste uit jezelf en jouw omgeving te halen. Tenslotte beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden en vind je het een uitdaging om anderen te overtuigen van jouw ideeen. Je weet wat de klant beweegt en je kunt het verschil maken door gebruiksvriendelijke en mooie grafische ontwerpen te combineren.

Als Front End Developer werk je bij Spiegel crossmedia communicatie voornamelijk aan het ontwikkelen van nieuwe websites en het uitbouwen en aanpassen van bestaande websites die door Spiegel in het verleden zijn ontwikkeld. Scheiding van opmaak (CSS), inhoud (HTML) en gedrag (Javascript) zijn vanzelfsprekend voor je. De websites die je ontwikkelt zijn conform de webstandaarden en cross browser compatible.

Het betreft een functie van 5 dagen per week met een daarbij passend salaris. Zie jij jezelf al zitten in ons creatieve bureau? Pak die kans en stuur direct je sollicitatie naar marleen@spiegel.nl ter attentie van Henry van den Berkmortel. We zien je reacties graag vóór 15 december in onze mailbox verschijnen.

Spiegel crossmedia communicatie www.spiegel.nl Martinetstraat 32 5751 KR Deurne