Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Front-end developer bij OMG (Utrecht/Amsterdam)

 • Geplaatst op: 09-01-2017

OMG

Ben jij onze nieuwe Front-end developer? Onze nieuwe developer creëert continu de best werkende online, converterende campagnes voor onze adverteerders én is op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen op technisch vlak. De werkzaamheden zijn uiteenlopend van respons(lead)campagnes en e-mailcampagnes, tot salesfunnels en overige concepten.

Wie ben jij? 

Jij bent een gepassioneerde Front-end developer die altijd op de hoogte is van nieuwste technologieën. Sterk in het uitdenken en implementeren van responsive pagina’s. Termen als engagement, customer journey en user experience zijn jou bekend en doen je hart sneller laten kloppen. Het delen van jouw kennis en opzuigen van kennis van collega’s zie jij als voordeel van het werken binnen een dynamisch team. Jij hebt als doel om samen de best converterende campagnes neer te zetten.

Als front-end developer heb jij minimaal 2 jaar werkervaring, ben je in het bezit van een afgeronde, relevante MBO+ opleiding en ben je woonachtig in omgeving Utrecht of Amsterdam.

Je hebt ervaring met:

 • HTML5 en CSS3
 • Javascript
 • jQuery
 • Photoshop
 • WordPress (pré)

Jouw verantwoordelijkheid is primair de technische realisatie van respons(lead)campagnes en e-mailcampagnes.

Over de functie

Tot op heden zijn het de designers die de front-end development voor hun rekening namen. Door de grote toename van opdrachten en de complexiteit daarvan is een dedicated front-end developer een zeer gewenst teamlid. De campagnes laten zich indelen in drie categorieën: online campagnes zoals kranten.nl, html mailings met html5/css3, en uitgebreide customer journeys.

Over ons

Het vinden van nieuwe klanten met e-maildriven marketing, dat is wat we graag doen en waar we bij OMG/Brainshuffle goed in zijn. Dit doen we met COFFEE, onze e-maildriven marketing methode. Adverteerders zijn bij ons ook aan het juiste adres voor optimalisatie van bestaande campagnes, ontwikkeling van converterende e-mailings, landingspagina’s en kennisdeling van neuromarketing binnen e-maildriven campagnes. We werken voor een keur aan A-merk adverteerders uit verschillende branches zoals: De PersgroepBMWTelegraafCentraal Beheer, het Oranje Fonds en nog vele anderen.

Wij zijn een jong enthousiast team van 12 online marketing specialisten. Iedere dag zetten wij ons in om de best converterende campagnes te creëren met de meest vooruitstrevende technieken. Het team bestaat uit verschillende specialismen. Zo hebben we designers, project managers, optimalisatiespecialisten, neuromarketeers en developers in huis. Met onze twee zusterbedrijven OMG/Netdirect en OMG/Mailmedia vormen wij OMG.

Wat bieden wij jou:

 • Fulltime dienstverband (40 uur) in een jonge, dynamische werkomgeving
 • De kans om te bouwen aan je carrière in online media en data-driven marketing
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden
 • (Te) veel stapavonden met je collega’s
 • Opleidingsmogelijkheden binnen je vakgebied

Geïnteresseerd?

Mail dan naar simone@omg.nl of bel naar 030-7504053 als je vragen hebt over de vacature.