Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Senior Front-end Developer bij De Nieuwe Zaak (Zwolle)

  • Geplaatst op: 22-01-2017

De Nieuwe Zaak

Senior Front-end Developer | Front-end | Voltijd | HBO

Intro

Zonder jou is online shoppen terug naar het oerwoud van de papieren catalogus, dan komen de webshops met framesets en tables weer terug. Draag jij graag je steentje bij aan een betere online shopervaring? Help jij mee de conversie door het dak te laten gaan? Sluit je vandaag nog aan bij ons front-end team!

Wat ga je doen?

Je maakt de voorkant van webshops. Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van ontwerpen van designers naar een werkende, responsive site. In een scrumteam of klantenteam werk je in sprints van twee weken samen met een designer, developers én de klant aan het beste resultaat. Je werkt hiervoor in een .NET of Java-omgeving.
Je maakt en test websites crossbrowser voor desktop en mobile devices en zorgt vanzelfsprekend voor goede semantische HTML. Verder werk je mee aan het volgen en vertalen van trends in technologieën en gebruikersgedrag. Zodat het Front-end team elke dag een beetje beter wordt.

Wat verwachten we van jou?

Je hebt zo veel technische bagage dat je in staat bent om ons team mee te nemen in de overgang naar een modulaire opzet met een Javascript Framework (ReactJS/Angular/etc). Door jouw ervaring met Javascript/jQuery en Javascript Frameworks voeg je flink wat technisch gewicht toe aan het team en je vindt het een uitdaging om samen het technisch niveau te ontwikkelen.

Je bent verder ervaren in het werken met:

  • HTML5
  • CSS3 (en Sass/SCSS)
  • Javascript/jQuery
  • Git
  • Javascript taskrunners Grunt en Gulp

Als Front-end Developer in een multidisciplinair scrumteam heb je een belangrijke spilfunctie. Je toont daarin eigenaarschap, signaleert actief knelpunten en je bent steeds op zoek naar de best passende oplossing voor elke unieke klant. Je kunt je ideeën op een overtuigende manier presenteren en weet als het nodig is duidelijkheid te scheppen in keuzes die gemaakt moeten worden.

Minimale eisen

  • Afgeronde MBO- of HBO-opleiding
  • Vijf jaar ervaring als front-end developer
  • Ervaring in een soortgelijke, professionele werkomgeving

Wat we jou te bieden hebben

Een baan en een werkgever waar je met trots over zult praten. Je werkt samen met collega’s aan hoogwaardige en innovatieve e-commerce projecten. De cultuur bij De Nieuwe Zaak is te beschrijven als open, eerlijk, innovatief, kwaliteit, gedreven, samen, afspraak is afspraak en plezier.

Voor je inzet krijg je een goed salaris, 27 vakantiedagen, een reiskostenvergoeding en een opleidingsbudget. Samen met jou werken we steeds aan kennisverbreding en persoonlijke ontwikkeling, want ambities zijn er om waargemaakt te worden!

Solliciteer!

De Nieuwe Zaak brengt een unieke mix mensen samen. Specialisten uit alle facetten van het e-commerce proces met een gezonde werkmentaliteit en passie voor e-commerce.

Pas jij in onze mix? Mail dan je CV en motivatie naar vacatures@denieuwezaak.nl t.a.v. Marloes van de Kuilen (HR Adviseur), of bel 038 423 0163.

Over De Nieuwe Zaak

Bij De Nieuwe Zaak geloven we dat online shoppen altijd nóg beter kan. Daarom hebben we ons sinds onze oprichting in 2005 volledig gespecialiseerd in full service e-commerce-ondersteuning van zowel B2B- als B2C-organisaties.

We leveren kwalitatief hoogwaardige en effectieve omnichannel- en e-commerce-oplossingen. Meestal in een full service partnership, maar ook op gerichte onderdelen zoals de bouw van een shop, conversie-optimalisatie, webshopdesign of e-commercemarketing.

Onze 90 experts werken, samen met onze klanten, in multidisciplinaire teams en zorgen zo voor een naadloze integratie tussen strategie, creatie, techniek en marketing. Dankzij de combinatie van onze jarenlange ervaring, inzichten uit data en de juiste tools helpen wij opdrachtgevers met het behalen van hun e-commerce-ambities. Daarbij hebben we altijd 100% focus op hun rendement en de shopping experience van hun klanten.

Vanaf onze beginjaren hebben al vele toonaangevende organisaties voor De Nieuwe Zaak gekozen, waaronder Koninklijke Nederlandse Munt, Achmea, Coop Supermarkten, Auping, Vegro, Miss Etam, Promiss, Expresso, Kookpunt, Daily Fresh Food en totaalBED.