Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Frontend-held(in) bij Q42 (Den Haag)

  • Geplaatst op: 15-02-2017

Q42

Frontend-held(in) gezocht in Den Haag

Hou jij van mooi webspul maken? Dan willen wij graag met jou praten.

Wij zijn Q42

En wij maken graag mooie dingen samen. Bijvoorbeeld voor de Staatsloterij, Rijksmuseum, Philips Hue, een interactieve documentaire voor de NTR, of gewoon voor onszelf.

Maar wie zijn wij eigenlijk? En waarom zou je bij ons willen werken?

Wij noemen onszelf graag een happy place for nerds. Dat heeft niet alleen te maken met lekkere koffie, goeie lunch, een tof kantoor, stoelmassages en vette uitjes. Goed in je vel zitten en met passie en plezier je werk doen, dat betekent voor ons ook ambitie. Wij vinden het heerlijk om samen hard te werken aan dingen die impact maken! En daar zijn wij naar op zoek, iemand die samen met ons lol én verschil wil maken!

Techniek

Bij Q42 zijn we altijd op zoek naar manieren hoe we het beste van verschillende browsers kunnen combineren. Zo gebruiken we de nieuwste Web API's (zoals ServiceWorker en Fetch), werken we graag met diverse CSS-smaken (van plain tot stylus), verschillende Javascript-oplossingen (van vanilla tot Vue of React) en zoeken we de grenzen op van de CPU met WebGL en canvas. Maar... we vergeten natuurlijk de gebruikers met een oude browser niet, want ook voor hen moeten onze websites gewoon toegankelijk zijn. Als we een slimme lib maken, proberen we die zoveel mogelijk te delen in de open-source community.

Wij zijn benieuwd welke technieken jij gebruikt en wat we van jou kunnen leren!

Ben jij die frontend held(in) die wij zoeken?

En ben je enthousiast? Je hebt vast nog een heleboel vragen en wij ook! Wij willen bijvoorbeeld weten:

  • op welke web-bouwsels jij trots bent;
  • of je ook graag de nieuwste frontend-libs uitprobeert;
  • of je ook wel eens met andere tech speelt;
  • hoe belangrijk je toegankelijkheid vindt;
  • of je het leuk vindt om uren te pielen om de performance optimaal te krijgen;
  • of je met klanten en designers meedenkt om samen tot de beste oplossing te komen;
  • en of jij het ook heerlijk vindt om de Staatsloterij-site zo te bouwen dat iedereen vanaf elk device zijn lot kan checken.

Meld je aan via Homerun, en dan gaan we kletsen!

We horen wel eens dat mensen niet bij ons hebben gesolliciteerd omdat ze dachten dat ze niet goed genoeg zouden zijn. Vaak bleek dat ze zichzelf onderschatten. Dus meld je gerust aan, we spreken je graag!