Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Senior Frontend Developer bij AVROTROS (Hilversum)

 • Geplaatst op: 16-01-2017

AVROTROS

AVROTROS is een ambitieuze omroep in een dynamische mediawereld. Met een directie die de lat hoog legt en sterk inzet op de hoogste kwaliteit, bereik en waardering.

Op de afdeling Interactieve Media bedenken, ontwerpen en bouwen we onze veelbezochte sites en apps voor programma’s als Eenvandaag, Wie is de Mol?, Radar en Opgelicht?!. Vanwege de groeiende vraag naar onze online producten zijn we op zoek naar een:

Senior Frontend Developer

Taken

Als frontend developer bestaat je takenpakket uit het omzetten van designs naar gestructureerde en herbruikbare code. Vanwege een grote diversiteit in projecten wordt er continu om nieuwe creatieve oplossingen gevraagd. Je werkt, volgens de SCRUM-methodiek, in een enthousiast zelfsturend team van designers en developers aan grote websites en apps met veel bereik.

Profiel

Je bent een enthousiaste en gemotiveerde senior frontend developer (full-stack) met een gezonde interesse in nieuwe technieken. Je bent communicatief vaardig, vindingrijk en oplossingsgericht. Je hebt oog voor detail en voelt verantwoordelijkheid voor je opgeleverde werk.

Wij vragen

 • HBO werk- en denkniveau
 • Aantoonbare relevante werkervaring (minimaal 5 jaar)
 • Ruime ervaring met HTML(5), CSS(3) en Sass
 • Ruime ervaring met JavaScript (jQuery/ES6)
 • Ervaring met Angular JS is een pré
 • Ervaring met SCRUM en JIRA is een pré
 • Ervaring met het vertalen van Responsive design naar code
 • Ervaring met Git en command line
 • Ervaring met Gulp en/of Grunt
 • Ervaring met Photoshop en Sketch in een Mac-omgeving

Het aanleveren van eigen code en een test zullen onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Arbeidsvoorwaarden

De functie is ingedeeld in schaal G conform de CAO voor het Omroeppersoneel. Daarnaast zijn er diverse mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen in nieuwe technieken via opleidingen en training. Ook kun je aanspraak maken op een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden.

Reageren

Wil je reageren op deze vacature, stuur dan uiterlijk 31 januari 2017 een schriftelijke sollicitatie met motivatie (inclusief cv en code of link naar eigen werk) naar vacatures@avrotros.nl, onder vermelding van het vacaturenummer 16.060.

Informatie

Meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Rik Lamme (rik.lamme@avrotros.nl).