Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature front-end developer bij VI Company (Rotterdam)

 • Geplaatst op: 08-02-2017

VI Company

Lijkt het jou leuk om bij een groeiend bedrijf in hartje Rotterdam aan de slag te gaan? En werk je graag als front-end developer aan complexe, data driven projecten? Dan is VI Company op zoek naar jou!

Bij VI Company werken meerdere projectteams aan de realisatie van complexe en mooie projecten voor klanten in de financiële industrie. Omdat we flink groeien, willen we ons team graag uitbreiden met een ervaren front-end collega. Het is een uitdagende functie met veel ruimte voor eigen ideeën en innovatie.

Front-end expert binnen jouw team

Als front-end developer, werk je in een team met een designer en back-end developers aan meerdere grote en kleine projecten per jaar. Jullie zijn verantwoordelijk voor de architectuur, ontwikkeling en oplevering van online projecten voor onze klanten. Hierbij kun je denken aan sites of applicaties die miljoenen quotes verwerken of waar honderden mensen tegelijk gebruik van maken. De cases op de website zijn hier goede voorbeelden van. Schrik niet wanneer je nog geen expert op financieel gebied bent, we leren je graag alles wat je moet weten.

Als front-end developer schrijf je nette, modulaire code volgens de huidige webstandaarden. Je werkt veel samen met je teamgenoten en verwerkt complexe (financiële) data. De designers bij VI Company werken ook met HTML en CSS. Jij komt samen met hen tot de beste oplossingen voor het project. Daarbij is er ook de ruimte om te sparren over UX met je design collega. Verder zoek je actief de samenwerking met de back-end developers in je team door bijvoorbeeld af en toe C# of Razor code te implementeren.

Volgens de Scrum methodiek werk je in sprints aan user stories die je samen met je team hebt geschreven. Na afloop van een sprint, presenteer je je werk in een demo aan de klant.

Blijf jezelf ontwikkelen als developer

Als front-end developer bij VI Company sta je nooit stil. Je gebruikt de laatste technieken en bent constant bezig je werk verder verbeteren. Je werkt hoofdzakelijk met Vanilla JavaScript (ES6), Sass, Git en NPM en controleert je code met Linters en unit tests.

Daarnaast heb je ook regelmatig pair programming sessies en front-end meetings met je mede front-enders. Hierin delen jullie je werk, ervaringen en nieuwe ontwikkelingen in het vakgebied met elkaar. Onze Github geeft je een goed beeld van wat er momenteel speelt bij de front-enders van VI. Om je te helpen om jezelf te blijven ontwikkelen, krijg je bij VI Company daarnaast ook een lidmaatschap op Fronteers, academy days en een opleidingsbudget.

Wij zoeken …

Een ervaren front-end developer die het leuk vindt om, samen met het team, van begin tot oplevering aan projecten te werken. Daarnaast vragen wij:

 • Goede beheersing van JavaScript
 • Goede beheersing van HTML / CSS / Sass
 • Goede beheersing van het Engels
 • Werkervaring met build tools zoals Grunt / Gulp / Webpack is een pré
 • Werkervaring met NPM is een pré
 • Werkervaring met repositories, zoals Git, is een pré

En wat bieden wij jou?

Met een ruim kantoor, naast Rotterdam Centraal, en enthousiaste collega’s bieden we jou een mooie nieuwe werkplek in een platte organisatie. Je krijgt veel ruimte om met vernieuwende ideeën aan de slag te gaan. Daarnaast krijg je:

 • Marktconform salaris
 • Vaste 13e maand
 • Pensioenbijdrage
 • Participatieregeling in VI Company
 • Reiskostenvergoeding

Solliciteren!

Ben je enthousiast geworden? Dat is mooi! Wat is de volgende stap? Je kunt solliciteren met onderstaand sollicitatieformulier, we streven ernaar om je binnen twee werkdagen een reactie te geven.

Solliciteren