Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Front-end web developer bij SILO (Den Haag)

  • Geplaatst op: 21-02-2017

SILO

SILO is per direct op zoek naar een front-end developer die ons gaat helpen om onze websites en -applicaties technisch en qua user interactie naar het hoogste niveau brengen. Jij wilt websites en -applicaties maken waar gebruikers blij van worden!

Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van browsers, frameworks en tools. Ook ben je niet bang voor een beetje backend. Je hebt minimaal 3 jaar bureau-ervaring bij een design gedreven bureau. Je weet wat er komt kijken bij de ontwikkeling van complexe websites en applicaties en zoekt een optimaal evenwicht tussen design, techniek en usability.

De functie

Wij zien code als een integraal onderdeel van het creatieve proces en een optimale user experience. Je werkt samen met een hecht team van strategen en top designers aan ambitieuze projecten voor opdrachtgevers zoals Dataflex International, Gispen, Muziekgebouw aan ‘t IJ, WTF, Keymusic en Centralpoint Europe. Ook werk je mee aan cross-overs en interactives t.b.v. ruimtelijke projecten voor o.a. Mecanoo Architecten. Je bent communicatief en vindt het leuk om samen te werken met (backend) developers bij de opdrachtgever of technische partners.

Wat we vragen

  • Uitgebreide kennis van front-end development, scripting languages, frameworks en SASS
  • Ervaring met PHP is een pré.
  • Je kunt uit de voeten met tools zoals GIT, Codekit, Sketch en de gebruikelijke Adobe programma’s
  • Interesse en kennis van design, usability en conversie optimalisatie
  • Je kunt goed in teamverband werken en bent klantgericht
  • Je hebt 3 jaar ervaring bij een design gedreven bureau
  • Je hebt een afgeronde opleiding op HBO/universitair niveau

Wat we bieden

SILO biedt een inspirerende werkomgeving in het centrum van Den Haag. Ons team bestaat uit bevlogen strategen en ontwerpers die creatieve oplossingen en het experiment opzoeken. We werken voor een breed scala aan opdrachtgevers waaronder WTF, Centralpoint, Gispen, Muziekgebouw aan ’t IJ en Dataflex. We hebben plezier in ons werk! Je krijgt ruimte om jezelf te ontplooien en je talenten te ontdekken of verder te ontwikkelen.

Solliciteren

Interesse? Stuur je reactie met CV naar Annieka Bruyn van Rozenburg via ishouldwork@siloagency.com.