Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature (Senior) Asp.Net Developer met focus op front-end bij Magion (Den Haag)

 • Geplaatst op: 14-03-2017

Magion

"Magion staat voor engineering synergy: een uitstekende samenwerking met de klant én onderling, in multidisciplinaire teams, vormt de basis hiervoor."

Door de procestechnische achtergrond van onze medewerkers en de focus op process control ontwikkelingen, heeft Magion veel domeinkennis en kunnen wij de klant optimaal van dienst zijn op bijzonder veel gebieden. ​De sterke mate waarin wij vervolgopdrachten genereren, is illustratief voor de kwaliteit en toewijding die wij toepassen in onze aanpak.

Wij dragen zorg voor de implementatie van geavanceerde en doeltreffende oplossingen, gericht op de besturing, beveiliging en optimalisatie van het productieproces, alsmede de informatievoorziening om het productieproces heen. Magion is 100% onafhankelijk van systeemleveranciers. Door de unieke combinatie voor zowel Process Control als Industrial IT expertise, opereren wij succesvol in diverse sectoren, zoals de olie & gas industrie, chemische- en procesindustrie.

Magion is voor de vestiging Den Haag op zoek naar een (Senior) Asp.Net Developer met focus op front-end.

Functieomschrijving Asp.Net Developer:

Als Asp.Net Developer ben je onderdeel van een multidisciplinair ontwikkel team dat werkt met de nieuwste methoden voor softwareontwikkeling op het gebied van industriële IT. In deze MES-omgeving communiceren we met historische datasystemen zoals zoals OSIsoft PI, AspenTech IP21 of Honeywell PHD. Maar ook andere databronnen zoals SQL-server, Oracle, ERP-systeem of web API koppelen we met onze software.

Voor onze opdrachtgevers maken we onder andere interactieve dashboards die gericht zijn op het tonen en verbeteren van productiedata. Hierbij kun je denken aan real time monitoring, classificatie van gebeurtenissen, het genereren van rapportages en het exporten van gegevens.

We zijn Microsoft Silver partner en werken daarom met de nieuwste versies van de Microsoft ontwikkel tools zoals Visual Studio, TFS, SQL-server e.d. Iedere Developer heeft een MSDN-licentie en zo toegang tot de nieuwste Microsoft tools.
In de huidige MVC5 webapplicaties wordt onder andere in de front-end gebruik gemaakt van Kendo UI, jQuery, Bootstrap en in de back-end van C#, Entity framework, Linq, Ninject en Nuget.

We proberen continu bij de blijven met de laatste technieken. Toekomstige projecten zullen gebruik gaan maken van Asp.net Core en een component gebaseerd Javascript framework zoals bijvoorbeeld Angular 2.

Met jouw focus op de front-end en je passie voor het creëren van een goed ogende webapplicatie ben je in staat om de functionele wensen van een klant te vertalen naar een intuïtieve userinterface.

De werkzaamheden worden uitgevoerd op zowel de eigen vestiging als op locatie bij de opdrachtgever.

Persoonlijk profiel:

Voor deze vacature zoeken wij een gemotiveerde kandidaat, met interesse binnen de industriële procesautomatisering en ervaring met front-end werkzaamheden, HTML5, Javascript en CSS.

Functie kenmerken:

 • Minimaal een HBO/TU opleiding;
 • Aantoonbare ervaring met HTML5, Javascript en CSS;
 • Ervaring met C# is een pré;
 • Ervaring met een javascript framework is een pré;
 • Ervaring met Kendo UI is een pré;
 • Ervaring met SCRUM en TFS is een pré;
 • Kennis van de Nederlandse en Engelse taal (in woord en geschrift).

Wij bieden:

 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en het volgen van opleidingen/trainingen.
 • Uitvoering van projecten in het buitenland behoort tot de mogelijkheden;
 • Goed pakket arbeidsvoorwaarden;
 • Een fijne werksfeer met gelijkgestemden (incl. bordspelavonden met pizza );
 • Doorgroeimogelijkheden richting lead Developer of consultant passend bij jouw persoonlijke ambitie.

Interesse?

Stuur dan je cv met motivatie via onze sollicitatiepagina t.a.v. Sanela van As, Recruiter.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.