Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature ervaren front-end ontwikkelaar bij QDelft (Delft)

  • Geplaatst op: 23-03-2017

QDelft

Functie: Front-end ontwikkelaar
Uren: Minimaal 32 uur per week

Ben jij een ervaren front-end ontwikkelaar op HBO- of universitair niveau? Ga je graag aan de slag binnen een werkomgeving met veel teamspirit, werkplezier en doorgroeimogelijkheden? Solliciteer dan bij QDelft!

Over QDelft

Wij werken vanuit ons kantoor in Delft in multidisciplinaire teams aan de totstandkoming van maatwerkapplicaties die veelal complex van aard zijn. In ons geval gaat het om software zoals rekenmodellen, internetportalen, prognosesystemen, datawarehouses en complexe maatwerk(web)applicaties. Die ontwikkelen we voor diverse opdrachtgevers zoals de NVM, ProRail, CIBG, Arcadis, VNG, EP-Nuffic, Studiekeuze123 en Ministeries zoals BZK, VWS en OCW.

QDelft is ISO9001-gecertificeerd en Microsoft Partner met verscheidene competenties binnen het Microsoft Application Platform. Dit jaar bestaan we 21 jaar en zijn we gegroeid naar 75 hoogopgeleide collega’s, die allemaal een grote passie voor hun vak delen. We hebben de ambitie om deze groei voort te zetten met behoud van onze identiteit en kwaliteit.

We bieden onze medewerkers volop mogelijkheden om zichzelf te ontwikkelen door het volgen van opleidingen en cursussen, behalen van certificeringen, organiseren van kennismiddagen en bezoeken van congressen in binnen- en buitenland. Voor iedereen wordt hier tijd en geld beschikbaar voor gesteld. Daarnaast vinden we het erg belangrijk dat onze medewerkers een goede balans tussen werk en privé hebben. Daarom gaat onze voorkeur uit naar mensen die wonen in de regio Rotterdam/Den Haag/Leiden.

Over jou

Je hebt een relevante HBO- of universitaire studie afgerond en minimaal drie jaar ervaring in front-end development met o.a. HTML5/CSS en Javascript. Daarnaast heb je kennis van frameworks zoals AngularJS en/of ReactJS. Je vindt het leuk om je visie te delen met anderen en hen te motiveren. Je werkt graag in een team waarbij collegialiteit, gevoel voor humor en teamspirit voorop staan.

Wat ga je bij ons doen?

  • Meedenken over het interaction design, de functionaliteit, gebruikersinterface en architectuur;
  • Ontwikkelen van front-end software en prototypes;
  • Samenwerken met collega’s én klant(en);
  • Uitzoeken van nieuwe technieken en frameworks.

Solliciteren

Op onze website lees je meer over QDelft. Denk je dat jij en QDelft goed bij elkaar passen? Mail dan je curriculum vitae met motivatie uiterlijk 31 mei 2017 naar personeelszaken@qdelft.nl. Je hoort dan snel van ons. Wil je meer informatie of heb je vragen? Dan kun je via hetzelfde e-mailadres contact met ons opnemen. Of bel met Jaimy of Marloes van personeelszaken via 015 - 3030130.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.