Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Front-end developer bij Emico (Elst)

 • Geplaatst op: 22-03-2017

Emico

Wij zijn Emico

Bij Emico zijn we dol op technisch hoogstaande uitdagingen en leven we voor snelle webshops. Wij begrijpen dat snelle shops het beste converteren. Continu zijn we op jacht naar de adrenaline kick welke we telkens weer vinden als we te gekke prestaties leveren.

Onze klanten vragen kwaliteit van het hoogste niveau en verwachten een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Om voorop te kunnen blijven lopen omarmen we in vroeg stadium nieuwe technieken. We ontdekken de kansen en weren de gevaren. Het beste van alles weten te mixen met als doel bizarre resultaten boven tafel te krijgen. High performance is voor ons volledig bekend terrein. Tot onze klantengroep behoren shops als Babypark, Zitmaxx, Fonteyn en Shoeby Fashion.

Ben jij onze nieuwe front-end developer?

Als frontend developer bij Emico sta je aan het eindpunt van alles wat met design te maken heeft. Je adviserende rol en grote dosis vakinhoudelijke kennis vallen bij onze klanten in de smaak.Je overlegt met klanten en collega’s, zet je in om aangeleverde designs om te toveren tot unieke concepten en draagt zo je steentje bij aan de groeiambities van onze klanten. Je wordt een vast aanspreekpunt voor klanten, bewaakt planningen en houdt betrokkenen hierbij goed op de hoogte. Natuurlijk bieden we je binnen Emico alle mogelijkheden om je kennis te verbreden en stimuleren we eigen initiatief.

Wat vragen wij?

 • Design is je lust en je leven, je volgt alle trends
 • Je hebt oog voor nieuwe technieken en kan niet wachten ze te proberen.
 • HTML, SASS en jQuery ken je uit je broekzak
 • Je functioneert uitstekend in teamverband
 • Je deinst niet terug voor het nemen van verantwoordelijkheid
 • Je bent leergierig en wilt jezelf altijd verbeteren
 • Je bent creatief van geest en ziet altijd verbeterpunten
 • Je werkt graag aan shops welke regelmatig op tv reclame maken
 • React en Redux is een pré.

Wij bieden...

 • Uitstekend salaris afhankelijk van leeftijd en ervaring.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden als reiskostenvergoeding en verzorgde lunch.
 • Groeiend bedrijf met een zeer informele maar professionele werkomgeving.
 • Modern kantoor met o.a. elektrische zit/sta bureau’s
 • Laptop van de zaak
 • Werken aan grote labels en technisch uitdagende projecten in een technisch top-team!
 • Onbeperkt verse bonenkoffie!

Heb je interesse?

Onderdeel uitmaken van een technisch zeer begaafd team en vanuit daar naar een hoger niveau toe kunnen groeien is wel het minste wat we je kunnen bieden. Natuurlijk krijg je een laptop van de zaak, elke dag een verbluffende lunch en op vrijdagmiddag legio biertjes om het weekend mee in te luiden. Iedere dag verse bonenkoffie en wekelijks taart is totaal niet gek!

Los van alle lekkernijen en ontwikkelkansen bieden we je ook in economische zin niets waarover je hoeft te klagen. Meer dan genoeg euro’s spekken maandelijks je bankrekening als je ons kunt laten zien dat jij degene bent die we zoeken!

Mail dan je cv naar info@emico.nl en vergeet daarbij niet om links naar eerder werk, experimenten, je github-account of je blog te noemen.

Voor meer informatie kun je altijd mailen (info@emico.nl) of bellen (085 888 77 44) en vragen naar Johan van de Pol.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.