Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Front-end developer bij Flink (Den Haag)

  • Geplaatst op: 15-03-2017

Flink

Word jij blij van het werken aan projecten waarbij de front-end net zo belangrijk is als het design en de back-end? Krijg je graag de ruimte om nieuwe technologie te verkennen en creatief bezig te zijn met je vak? Dan zijn we op zoek naar jou!

Front-end development bij Flink

Als ervaren en ambitieuze front-end developer kan jij met je technische skills en creativiteit echt iets toevoegen aan de kwaliteit en originaliteit van onze internetprojecten. Je bent op zoek naar goede en innovatieve oplossingen waarbij usabilty altijd voorop staat. Je volgt daarnaast de laatste trends en ontwikkelingen in je vakgebied en neemt initiatief om deze toe te passen in de projecten bij Flink.

Je vindt het leuk om in een (agile) projectteam mee te draaien en denkt graag ook mee over zaken als UX en de daarbij horende responsive werking van websites. Je werkt hierbij nauw samen met je collega’s om projecten binnen Flink tot een succes te maken. Daarbij werk je zelfstandig en neem je graag je eigen verantwoordelijkheid om je werk op tijd en kwalitatief op te leveren. Omdat de technologie altijd in beweging is, organiseert het technische team bij Flink regelmatig kennissessies om elkaar scherp te houden en om bij te leren.

Bij Flink werk je aan verschillende creatieve projecten, variërend van (corporate) websites, campagnesites, webshops tot hybrid apps. Projecten waar niet alleen de klant, maar ook jij zelf en Flink trots op kunnen zijn.

Flink

Werken bij Flink betekent hard werken bij het leukste én beste internetbureau van Den Haag. Samen met 15 collega's werk je aan uiteenlopende projecten voor opdrachtgevers als BNN-VARA, VolkerWessels, FME, Gemeente Den Haag, Arrow.tv en Madurodam. We werken intensief samen en ontwerpen en ontwikkelen alle projecten in huis. De sfeer is open, no-nonsens en soms zelfs ronduit flauw ;-).

Flink biedt een uitdagende werkplek met veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen inbreng in de projecten en processen. Salaris is marktconform, inclusief secundaire arbeidsvoorwaarden en jaarlijks een weekend back-to-basic met de hele club.

Deze vacature betreft een fulltime dienstverband van 40 uur per week.

Functie-eisen

Zaken die goed van pas komen:

  • Je hebt minimaal 2 jaar Front-end ervaring bij een internetbureau;
  • Werkervaring op basis van agile/scrum is een pré.
  • Je hebt een flinke dosis kennis van HTML, CSS, SASS en Javascript.
  • Je bent een teamspeler die het ook leuk vindt om met de klant samen te werken;
  • Je werkt zelfstandig en neemt je eigen verantwoordelijkheid;
  • Je vindt het uitdagend om voor uiteenlopende projecten te werken.

Reageer vandaag nog!

Ben jij wie we zoeken? Stuur dan vandaag nog je CV en motivatie naar vacature@flink.nl, ter attentie van Davy Rolink en Irene van Dullink.