Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Front-end developer bij Procurios (Wijk bij Duurstede)

  • Geplaatst op: 20-03-2017

Procurios

Als front-ender bij Procurios werk je op het snijvlak van design, techniek, en interactie. Je bouwt mooie en eenvoudig te gebruiken interfaces. Je bent bij alle aspecten van de bouw betrokken, want de beleving van de eindgebruiker maakt of kraakt een product. En juist dat is jouw expertisegebied.

Herken je jezelf? Kom langs, want wij geven je graag de ruimte om aan innovatieve technologie te werken, creatief bezig te zijn met je vak en het beste uit jezelf te halen.

Front-end developers bij Procurios

Een front-end developer is bij ons een spin in het web. Dat je technische kennis met design en interactie kunt verbinden, wordt zeer gewaardeerd door je team en directe collega's.

Je werkt aan klantprojecten en ons eigen webplatform, waar dagelijks honderdduizenden gebruikers mee werken. In teamverband met designers, consultants, developers én de opdrachtgevers. Bij ons op kantoor in Wijk bij Duurstede, of thuis, als dat voor jou en je team goed uitkomt.

De klant is niet alleen product owner op afstand, of alleen aanwezig bij de stand ups. Het grootste gedeelte van de werkweek is hij of zij ook aanwezig op de werkvloer als meewerkend teamlid.

Wil je meer weten over werken bij Procurios? We hebben een Developer Portal waar we schrijven over ons platform, werk en code.

Wie wij zoeken

Je hebt passie voor de front-end en het werken in een browser. Je bent autodidact en houdt jezelf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen. Jouw skills komen samen op het kruispunt van design, techniek, en interactie.

In je team verbind je de klant en de gebruiker met ons platform en de onderliggende techniek. Je begrijpt waar gebruikers behoefte aan hebben, en vindt het daarom vanzelfsprekend dat de front-end aantrekkelijk, snel, en bovenal eenvoudig in gebruik is.

De volgende onderwerpen komen regelmatig terug in je dagelijks werk:

  • HTML5, CSS3, ES2015+ (van vanilla tot Vue of React)
  • Code style, code patterns, code reviews
  • Usability, accessibility, user stories
  • User experience (design)
  • Photoshop / Affinity Photo, Illustrator / Affinity Designer, Sketch
  • Agile werken (scrum, kanban)
  • Development tools (git, gitlab, vagrant)

Wees gerust: we verwachten niet dat je een expert bent in alle bovenstaande vakgebieden. Niemand is expert in alles. Maar als deze onderwerpen je interesseren, zit je bij Procurios zeker goed. We delen onze kennis graag met je!

Wat je van ons kunt verwachten

Toffe organisatie
Je krijgt een full-time functie bij een toffe organisatie met een innovatief product waar je al je kennis en kunde in kwijt kunt. Dat doe je samen met 40 andere collega's in ons pand in Wijk bij Duurstede.

Tools
Je krijgt natuurlijk ook de tools die je nodig hebt om je werk goed uit te voeren. Bijvoorbeeld zit-sta bureaus met grote schermen en je mag zelf je OS kiezen (Mac, Windows of Linux?).

Bergen aan kennis
We vinden kennis belangrijk. Er zijn vele mogelijkheden om je kennis op peil te houden en om nieuwe kennis op te doen. Van intern sparren tot een congresbezoek. Zo gaan we bijvoorbeeld ieder jaar naar Fronteers en organiseren we een jaarlijks interne unconference.

Agile werken
Je komt te werken in een multidisciplinair team, dat agile werkt. Vanuit je team heb je de mogelijkheid om invloed uit te oefenen op het hele traject; van idee tot release. Je eigen inbreng en initiatief wordt daarin zeer gewaardeerd.

Innovatief product
Je werkt aan en met het Procurios Platform. Dat betekent bijvoorbeeld dat je nooit twee keer dezelfde bug fixt, omdat we één codebase hebben voor al onze klanten.

Goed inkomen
We vinden dat goed werk beloond moet worden. Je inkomen is belangrijk, dus we willen dat je daar tevreden over bent.

Open organisatie
Er zijn geen onzinnige regels en procedures. Je krijgt een open organisatie waarin je jezelf kunt ontwikkelen.

Flexibiliteit
Thuiswerken of werken op locatie is bespreekbaar. Dat geldt voor alles wat goed is voor jou én goed is voor Procurios.

Lunch
Naast een aantal uitjes en feesten die we gezamenlijk vieren, lunchen we in ieder geval iedere dag gezamenlijk met snacks, verse salades, vers brood en heerlijk beleg.

Interesse?

Kom langs! Het eerste gesprek is een kennismakingsgesprek. We laten ons pand zien, vertellen meer over wat we doen, en wat je kunt verwachten van je werk bij Procurios. En als we allebei enthousiast blijven, praten we verder.

Het kost je hoogstens wat tijd, een leuk gesprek en een lekkere bak koffie. Stuur je CV naar Susanne Edelenbos via recruitment@procurios.nl.