Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Front-end Developer bij Snappet (Utrecht)

 • Geplaatst op: 04-04-2017

Snappet

Omschrijving

De leerresultaten van kinderen verbeteren: daar draait het bij Snappet om. Daarom ontwikkelen wij slimme software die leerkrachten en kinderen in staat stelt om de beste resultaten te behalen. Onze software wordt in Nederland, Duitsland, Frankrijk, Italië en Spanje op meer dan 2.300 scholen en door meer dan 180.000 leerlingen gebruikt. We hechten waarde aan continue verbetering van onze producten om deze scholen en leerlingen optimaal te kunnen ondersteunen.

Alleen de beste mensen kunnen ons daarbij helpen.

Als frontend developer ben je onderdeel van één van onze scrum teams. Je implementeert de pagina’s die onze designers hebben ontworpen en je zorgt ervoor dat ze goed cross-browser werken. Dat je soms performance problemen moeten troubleshooten of die illustere Firefox bug moeten fixen, vind jij geen probleem. Zijn er issues met responsiveness? Dan los jij dit in een handomdraai op.

Een sprint duurt bij ons 3 weken. Samen met een product owner, tester en andere developers maak jij de allerbeste software, gedreven door het feit dat jullie actief bijdragen aan verbetering van onderwijs. Aan het einde van de sprint geven we samen een demo van het resultaat. Bovendien doen we een retro om te kijken hoe het beter kan. We zijn altijd bezig met het verbeteren van onze ontwikkelstraat en build server, omdat we snel en vaak willen releasen.

Op de laatste donderdag van de sprint zijn jij en de andere team members vrij om te doen waar jullie zin in hebben. Dan is het namelijk ‘Techie Thursday’. Op deze dag krijg je de ruimte om als fervente tech freak alles te leren van nieuwe technologieën. Soms starten mensen op deze dagen een gezamenlijk project die wordt gedeeld op GitHub. Dit levert regelmatig nuttige (of volstrekt nutteloze) tools op die we vervolgens weer gebruiken.

Vereisten

De ideale kandidaat:

 • Relevante afgeronde HBO- of WO-opleiding
 • Minimaal 3 jaar ervaring met het ontwikkelen van webapplicaties
 • Goede kennis van HTML5, CSS/LESS en cross browser-technieken
 • Goede kennis van JavaScript en applicatie-frameworks zoals Knockout of Angular
 • Goede kennis van front-end unit testing en tooling
 • Kennis van task automation tooling is een pré

Let op - we zijn niet alleen geïnteresseerd in de ideale kandidaat: kom op gesprek en overtuig ons! Bij de sollicitatie hoort een programmeeropdracht (die je na afloop in je eigen tijd mag maken).

Frameworks en tools die wij gebruiken:

 • .NET, ASP.NET MVC en Web API
 • Knockout.js
 • NPM, Gulp en Bower
 • Microsoft SQL Server
 • MongoDB
 • Amazon Web Services
 • Visual Studio Team Services
 • TeamCity
 • Git

Wij bieden:

 • Een bovengemiddeld salaris
 • Veel ruimte voor eigen input
 • Flexibele werktijden
 • Kantoor pal naast Utrecht Centraal met fraai uitzicht
 • Een arcadekast en voetbaltafel
 • Regelmatig LAN-parties

Reageer op deze vacature