Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Front-end Developer bij TransIP (Leiden)

  • Geplaatst op: 27-03-2017

TransIP

De allerbeste UX creëren

Wij dragen onze gebruikers op handen en willen dat zij genieten van de best mogelijke TransIP-ervaring. Onze websites en online applicaties zijn daarom eenvoudig en intuïtief in gebruik – op elk device en iedere browser. Het is jouw taak om de UX tot in de puntjes te perfectioneren.

Must haves:

  • 2-3 jaar relevante (werk)ervaring
  • CSS, HTML, Vanilla JavaScript
  • Ervaring met UX
  • Bekend met PHP en MySQL
  • Geekiness +2

Wat je gaat doen

In samenwerking met verschillende afdelingen binnen de organisatie bedenk jij creatieve manieren om onze producten te bestellen en te gebruiken. Je past bewezen technologieën toe en creëert daarmee een optimale gebruikerservaring. Je verbetert bijvoorbeeld de interfaces van onze beroemde online opslagdienst STACK, of je gaat aan de slag met de look & feel van de productpagina van Domein. Verder los je niet alleen de problemen op die je tegenkomt, je achterhaalt wat er écht aan de hand is en denkt vooruit - om vervolgens een constructieve oplossing te implementeren.

Met wie je het doet

Jij wordt onderdeel van een getalenteerd team bestaande uit Designers, Marketeers en Back-end Engineers. Stuk voor stuk gedreven jongelui die niet kunnen wachten om jou van de pingpongtafel te meppen. Tussen het harde werken door geniet je van een heerlijke lunch of op woensdag een avondmaaltijd.

En jij bent

Energiek, talentvol en ambitieus, zoals de rest van TransIP. Wij lopen altijd voorop met de nieuwste technologieën en jij kunt niet wachten om ze te gebruiken. De talloze browsers op jouw computer verraden jouw veelzijdigheid en oog voor detail. Je bent ver voorbij het ‘zolderkamertjes-werk’; je hebt ervaring opgedaan in een professionele omgeving, wat onder andere tot uiting komt in een secure manier van werken. Ook voor strakke planningen waar veel anderen van afhankelijk zijn draai jij je hand niet om. Kortom: jij bent een technisch wonder die heel veel van onze gebruikers blij gaat maken.

Solliciteer direct