Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Front-end developer bij MobileCare (Amsterdam-Duivendrecht)

  • Geplaatst op: 05-04-2017

MobileCare

Wij breken de zorg open. Doe je mee?

Nettie is een snelgroeiend concept voor de zorg. We richten ons primair op de particuliere zorgmarkt met een app, chatbot, virtuele thuiszorg en store. We willen hard groeien. Daarom hebben we een eigen Front-end developer nodig voor Nettie. Iemand die ons concept en onze tools doorontwikkeld op basis van UI, customer journeys, fun-elementen, koppelingen en klantwensen.

In deze baan communiceer en spar je met de externe back-end developers, de externe UX-developer en natuurlijk met ons eigen team van 7 personen: marketingcommunicatie, projectmanagement, support en finance. Ook heb je op gezette momenten contact met partners als Microsoft en Vodafone. Je werkt direct samen met de CEO van MobileCare, het moederbedrijf van Nettie BV.

Wat krijg je?

Je bent de front-end specialist in onze organisatie en hebt op technisch en designvlak genoeg mensen om mee te sparren. Alle ruimte dus om je kennis en ervaring in te zetten. Jouw adviezen zijn meer dan welkom. Je werkt zelfstandig en snel. Gestructureerd, maar zeker ook hands-on waar nodig. Je voelt je thuis in een soms hectische omgeving en concurrerende markt, waar snelheid een gegeven is.

Jouw contract bespreken we graag samen met jou. Wij denken in ieder geval aan 32-36 uur per week met minimaal 1 jaarcontract en salaris en voorwaarden in overleg. Als jij het aantrekkelijk vindt, kunnen we in jouw salaris ook rekening houden met verwachte resultaten.

Wat bied jij?

  • Je bent een Front-end developer met ervaring in responsive design en web ontwikkeling voor mobile devices.
  • Je hebt ook ervaring met REST, Cordova, jQuery, build tools zoals Webpack en Gulp en app deployments.
  • Kennis van ES6 en React is een pre.

Jouw reactie

We willen onze front-end a.s.a.p. in eigen beheer hebben. Dus hoe eerder jij beschikbaar bent, hoe beter. Natuurlijk kun je even contacten als je nog vragen hebt. Bel daarvoor naar CEO Patrick Landsman: 06-275 815 21. Jouw sollicitatie stuur je naar plandsman@mobile-care.nl. Je CV plus een korte krachtige motivatie is helemaal goed. We zouden het overigens wel tof vinden als je Nettie al downloadt in de Apple of Playstore en even kort laat weten wat je ervan vindt.