Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature front-end developer bij Werk aan de Muur (Haarlem)

  • Geplaatst op: 06-04-2017

Werk aan de Muur

Kom het verschil maken als front-end developer bij Werk aan de Muur

We zijn op zoek naar een collega om onze site verder te verbeteren!

Dagelijks verkopen we de mooiste werken voor aan je muur. Dit gebeurt via de website, dus je snapt dat dit een belangrijk onderdeel van het bedrijf is. Alles rondom de website ontwikkelen we in-house en daarin zoeken we uitbreiding!

Werk aan de Muur is een snel groeiende ‘startup’ die nu 5 jaar bestaat. De afgelopen jaren hebben we meerdere awards gewonnen. Van best startende webshop aan het begin tot aan de positie van plek 8 van snelst groeiende webshops van Nederland in 2016.

Ben jij een front-end developer met een passie voor het zo gebruiksvriendelijk maken van een website? Dan hebben we elkaar gevonden!

Dagelijks werk je in een klein team aan het verbeteren van alles rondom onze website. Niet alleen om het aantal verkoop conversies te verhogen, maar ook om de ervaring te verbeteren. Het leuke aan de functie is dat we veel bezoekers hebben en snel resultaten kunnen zien uit aanpassingen van de website. Omdat je in een klein team werkt, heb je bijzonder veel invloed op de site.

Ben je nog niet verder gescrold? Top!

Je hebt creatieve ideeën om sites te verbeteren. Je kan je inleven in internetgebruikers. Je weet je mening te onderbouwen. Je bent pragmatisch ingesteld. Je hebt humor en vindt werken in een gezellig team een must. Je hebt aantoonbare ervaring. Je hebt HBO werk- en denkniveau. Bij voorkeur woonachtig in regio Haarlem (ons kantoor en de showroom bevinden zich in de creatieve werkomgeving van de Bakke-Rij.)

Past dit echt bij jou - of bij iemand die je kent? Stuur je motivatie, CV en portfolio naar jasper@werkaandemuur.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.