Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature JavaScript front-end ontwikkelaar bij De Wortel van Drie (Delft)

 • Geplaatst op: 07-05-2017

De Wortel van Drie

Ben jij een ervaren JavaScript developer die wil bouwen aan zowel (web)apps als ons bedrijf? Lees dan verder.

Over ons

De Wortel van Drie ontwerpt en lanceert apps, webapplicaties en websites. We gaan door tot alles klopt en nemen nooit genoegen met minder.

Als JavaScript front-end developer word je een dragende kracht in ons vierkoppige tech-team. Omdat er veel vette nieuwe projecten op ons afkomen zijn we op zoek naar iemand die het leuk vindt om onderdeel te zijn van onze groeispurt. Jij krijgt de kans om de toon te zetten bij De Wortel van Drie!

In een mooie omgeving (stukje Rijksmonument) werk je samen met ontwerpers en andere ontwikkelaars aan vernieuwende projecten. Zo maakten we eerder al verschillende hybrid apps en een serious game. Bekijk bijvoorbeeld eens Fello, een familieagenda app. Dit deden we samen met Fabrique (waarmee we ook ons kantoor delen).

Oja, we houden van gezelligheid! Na de lunch even voetballen bijvoorbeeld. Of samen een weekendje festivallen, laatst nog op Grasnapolsky : )

Over jou

Jij bent een developer met een HBO of WO opleiding en een aantal jaar werkervaring. In jouw werk ligt de nadruk op JavaScript. Ervaring met frameworks zoals Angular of React is een pre, TypeScript ervaring wordt ook gewaardeerd. Je vindt hybrid apps vet (wij zijn vooral goed met de combi Angular/Ionic). Uiteraard kennen HTML, SASS, Git en building tools voor jou ook geen geheimen.

Nieuwsgierig als je bent, zoek je altijd naar de beste, snelste en nieuwste technologie. Hierdoor blink je uit in jouw vakgebied. Maar het beste resultaat krijg je niet alleen. Daarom vind je het leuk om in teamverband te presteren (samenwerken met creatieve ontwerpers bijvoorbeeld).

Wij bieden

 • Gezellige collega’s
 • Een open cultuur zonder hiërarchie
 • Lekkere en gezonde lunch
 • Nieuwe MacBook Pro
 • Telefoonvergoeding
 • NS-Business Card of kilometervergoeding
 • Borrels bij onze vrienden van de Barbaar
 • Een jaarlijks festival teamuitje (als je dat leuk vindt)
 • Een financiële bijdrage
 • En tot slot, een mooi kadootje als je jarig bent :)

Solliciteer nu