Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature technisch sterke front-ender bij ezCompany (Tilburg)

  • Geplaatst op: 07-04-2017

ezCompany

Gezocht: technisch sterke front-ender

ezCompany is aan het groeien. We krijgen steeds meer klanten, en dus ook steeds meer werk. We kunnen dan ook wel wat extra handjes gebruiken om samen met ons slimme websites te komen bouwen. Ben jij de technisch sterke front-ender waar wij naar op zoek zijn?

Wie zoeken wij?

Om als front-ender bij ezCompany aan de slag te kunnen, moet je niet alleen gevoel voor vormgeving hebben, maar ook technisch sterk zijn. Wij zijn dan ook op zoek naar iemand met uitgebreide kennis van CSS, HTML, Javascript frameworks, en responsive design. Kennis van visual design en interaction design zijn een pré, net als ervaring met Drupal en Laravel.

Wat ga je doen?

Als Front-end Developer werk je aan (web)applicaties voor diverse klanten. Samen met je Scrum Team ben je verantwoordelijk van architectuur tot implementatie en ben je de schakel tussen creatie en development. Je kent de nieuwe technieken, de belangrijkste standaarden en zorgt voor de beste werking van websites en applicaties.

Wie zijn wij?

Wij bij ezCompany werken met een team van zo'n 25 specialisten aan websites voor grote klanten als Jaguar Land Rover Benelux en ROC Midden Nederland. Je vindt ons tegenwoordig niet alleen in Tilburg, maar ook in Breda en Utrecht. Naast ons werk, spelen we ook regelmatig een potje tafelvoetbal, en drinken we af en toe een biertje.

Wat bieden wij?

Een plek in één van onze teams waar je samen met je collega's aan de slag gaat. Geen paniek, we verwachten niet dat je al alles weet, dus probeer zoveel mogelijk van je collega's te leren door dingen te vragen en samen te werken. Sowieso wordt iedere regel code die bij ezCompany geschreven wordt, gecheckt door een mededeveloper dus ook al mocht er af en toe een foutje in sluipen, dan is er altijd nog je collega om je scherp te houden. Meer over wat wij precies te bieden hebben, lees je in onze arbeidsvoorwaarden, en in deze blogpost met 10 redenen om bij ezCompany te komen werken.

Meer weten over deze vacature?

Neem contact op met Bas!
013 53 22 878