Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Ervaren front-end developer (32 - 40 uur) bij de Internet Jongens (Apeldoorn)

  • Geplaatst op: 15-05-2017

de Internet Jongens

Als webdevelopment club uit Apeldoorn werken we voor mooie klanten aan nog mooiere webapplicaties en portalen. Die moeten er natuurlijk ook gelikt uitzien en gebruiksvriendelijk werken. Daar zetten onze front-end developers zich dagelijks met hart en ziel voor in.

En nu hebben ze jóuw hulp nodig!

Even over jou.

We zijn op zoek naar een zelfstandige front-end developer met een aantal jaar ervaring die klaar is voor een volgende stap. Je kennis van HTML, CSS en cross-browser compatibiliteit is zeer uitvoerig, dat kun je dromen. Wij bouwen met SASS, Grunt, Gulp, Twig, Bower, jQuery en meer. Handig als je die ook kent als je broekzak! Daarnaast werk je veel samen met je back-end collega's. Kennis van deze structuur (Laravel etc.) is dus mooi meegenomen.

Je deinst niet terug voor grote opdrachten, deze zie je juist als uitdaging waar je graag je tanden in zet. Ook ben je nieuwsgierig en hou je nieuwe ontwikkelingen nauwlettend in de gaten. Je krijgt een plek in één van onze scrum teams waarin je samen met je directe collega's vorm gaat geven aan de toekomst van front-end bij de Internet Jongens. Daarbij kunnen we je ideeën over de toepassing van nieuwe technieken goed gebruiken! Niets is onmogelijk en alles kan beter, dat is waar we in geloven.

What’s in it for me?

Wij vragen elke dag een topprestatie. Maar daar krijg je minstens zoveel voor terug!

Werken bij ons betekent: werken aan mooie uitdagende projecten en je persoonlijke ontwikkeling in een vrije en ontspannen werksfeer. Daarbij vinden wij commitment, plezier én trots het belangrijkst. We bieden je niet alleen goede primaire en secundaire voorwaarden, maar ook flexibele werktijden, een nieuwe machine (MacBook) naar keuze en last but not least goede thee en koffie (vinden we zelf). En je gaat natuurlijk mee naar de Europese conferentie die wij met z'n allen jaarlijks bezoeken.

Ja, ik wil!

Helemaal iets voor jou? Laat het weten via onze vacature pagina! Of mail naar ruben@deinternetjongens.nl voor een afspraak en om kennis te maken met Thomas en de rest van je toekomstige collega's. :)