Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Front-End ontwikkelaar (AngularJS) bij de Volksbank (Den Bosch)

  • Geplaatst op: 31-05-2017

de Volksbank

Ben jij thuis in Front-End ontwikkeltechnieken? Wil jij op een Agile manier werken met o.a. AngularJS? Voor de afdeling Information & Change binnen ITC zijn wij op zoek naar ervaren Front-End Ontwikkelaars die de Volksbank willen helpen met het bouwen van nieuwe applicaties.

De Volksbank zoekt een enthousiaste en kritische Front-End Ontwikkelaar.

Over de functie Front-End Ontwikkelaar

Als Front-End ontwikkelaar draag je bij aan het bouwen, testen en documenteren van applicaties met een breed scala aan front-end technieken en open source software. Je helpt De Volksbank bij de transitie naar een nieuwe Front-End architectuur. Bij de bank bouwen we een groot deel van onze applicaties zelf, zoals internetbankieren, serviceformulieren en interne applicaties. Samen met je team bouw je mee aan responsive webapplicaties voor al onze klanten en medewerkers.

Je bent onderdeel van een multifunctioneel en zelfsturend team, waarin je op een Agile manier software ontwikkelt. Projecten worden met een SCRUM methodiek aangepakt. Samen met de business bied je zo goed mogelijke diensten aan onze klanten.

In je rol wordt je gestimuleerd om innovaties te volgen op je vakgebied en actief kennis te delen met je collega’s. Wij bieden je uitstekende faciliteiten om jezelf te ontwikkelen en je wordt gestimuleerd om je eigen kansen te creëren.

Wij vragen

  • Een afgeronde HBO Bachelor of WO opleiding richting IT
  • Minimaal 5 jaar ervaring met Front-End ontwikkeling
  • Ervaring met Front-End ontwikkeltechnieken en –frameworks zoals: HTML5, java-script, stylesheets, CSS, AngularJS, SASS, NodeJS, Grunt/Gulp, GIT
  • Ervaring met Back-End technologieën is een pré (middleware, security, javaEE, soa-architectuur en databases)
  • Ervaring binnen de financiële dienstverlening, dit is een pré

We zijn op zoek naar software ontwikkelaars die de Nederlandse taal uitstekend beheersen; dit is een vereiste.

Competenties

Als ontwikkelaar heb je bevlogenheid voor je vak en de wil om samen met je collega’s continue te verbeteren. Je bent een kritische denker, in staat om complexe problemen te analyseren en eenvoudige creatieve oplossingen te maken. Je hebt een hoge executiekracht, met oog voor de klant. Daarbij communiceer je op heldere wijze en werk je goed samen. Je bent proactief en neemt verantwoordelijkheid.

De Volksbank biedt

De Volksbank is anders dan anderen. We zijn een informele organisatie. We kiezen voor een goede balans tussen werk en vrije tijd (zoals Het Nieuwe Werken). Eigen verantwoordelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel. Uiteraard krijg je een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket: een prima salaris, 13e maand en veel ruimte voor opleiding en ontwikkeling.

Meer informatie

Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Nancy van de Wiel, Campus Recruiter, 06-12744063 nancy.vandewiel@devolksbank.nl. Voor inhoudelijke vragen over softwareontwikkeling binnen de Volksbank kun je contact opnemen met onze Architect Jeroen van de Pol via jeroen.vandepol@devolksbank.nl.

Solliciteren

Laat je CV en motivatie achter via onze sollicitatiepagina.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.