Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Ervaren (Front-end) Developer bij Greenhouse Group (Eindhoven)

 • Geplaatst op: 27-06-2017

Greenhouse Group

 • 3+ ervaring JS, HTML CSS
 • Affiniteit met AdTech en Online
 • Kennis en ervaring met React & NodeJS
 • Ervaring met webapplicaties
 • Zelfstandig en enthousiast

Wat ga je doen:

Voor het Marketing Automation Team zoeken we een ervaren Front-end developer.
Je houdt je dagelijks bezig met ontwikkelen van tooling en applicaties die onze marketeers helpen hun werk beter te doen. Vanuit marketing perspectief ben je binnen ons team constant op zoek naar optimalisatie in efficiëntie en performance.

Het Marketing Automation Team levert o.a. een platform genaamd Adjestic. Dit search platform is de afgelopen 2 jaar binnen een klein en flexibel team ontwikkeld en uitgegroeid tot een platform dat intern als basis wordt gebruikt voor het op- en omzetten van nieuwe search campagnes. Adjestic levert een toolset die onze marketeers instaat stelt om op basis van deze inzichten het maximale rendement uit de search campagnes voor onze klanten te halen en weet deze inzichten zo efficiënt mogelijk te vertalen.

Naast het werken aan Adjestic zal je ook nauw samenwerken met onze marketeers om bestaande processen en problemen te analyseren en hiervoor oplossingen te vinden. Hierdoor werk je ook vaak aan kleine eenmalige projecten, waarbij je weinig last zal hebben van "Technical debt". Je weet samen met je team een goede afweging te maken welke technieken het meest geschikt zijn voor dat moment.

Naast het feit dat je up-to-date bent op gebied van front-end ben je ook geïnteresseerd en (tot in zekere mate) thuis in een breed scala aan technologieën. Je staat altijd open om nieuwe dingen of nog onbekende ontwikkelingen te testen. Samen met je team bepaal je de route die we op technisch vlak in jouw ogen zouden moeten bewandelen om voorop te blijven lopen binnen de online markt.

Je bent dus ook niet bang voor backend technologieën, hierdoor heb je wellicht al ervaring met bijvoorbeeld Python en SQL. Dit is dan ook een mooie toegevoegde waarde, maar absoluut geen must.

Als je bij ons komt werken dan:

 • Denk je mee over de visie, architectuur en roadmap van Adjestic.
 • Geloof je in "learning by doing".
 • Werk je nauw samen met de marketeers en weet je wensen en problemen om te zetten naar oplossingen.
 • Neem je als persoon niet graag (of liever nooit) genoegen met "gemiddeld" of "gewoon goed"
 • Ben je geïnteresseerd in een breed scala van technologieën die verder gaan dan je vakgebied.
 • Bouw je diepgaande domeinkennis op over online marketing.
 • Pak je de kans om te innoveren. Innovatie is een kernwaarde van ons bedrijf en ook onze front-end ontwikkeling is volop in beweging. Jij bepaalt mee welke nieuwe technologie we gaan oppakken en hoe we onze doelen kunnen verwezenlijken.

Waar kom je te werken.

Greenhouse Group staat voor digital performance marketing. Wij weigeren te accepteren dat 50% van marketingbudgetten wereldwijd verspild worden. Onze sport is om elke euro die besteed wordt aan marketing te kunnen verantwoorden. Wij optimaliseren de campagnes voor onze klanten elke dag over alle kanalen heen. Dit doen we mede met behulp van bestaande en intern ontwikkelde tools.

Wat je van ons mag verwachten:

 • NS-business card
 • Persoonlijke ontwikkeling
 • Dagelijks een luxe lunch in ons restaurant.
 • Een prima salaris, laptop en goede pensioenregeling.
 • Een verschrikkelijk leuk en hecht team waar je mee samen mag werken.
 • Een jaarlijks bedrijfsweekend.
 • Een leuke functie in een ambitieus, jong, snelgroeiend creatief bedrijf.

Het team

Je komt terecht in een organisatie van meer dan 250 vakidioten waar iedereen bezig is op het snijvlak van Media, Data, Technologie en Creatie. Het Marketing Automation Team is een klein en flexibel team, wat ernaar streeft om in een korte tijdsbestek zoveel mogelijk resultaat te bieden. We klampen ons dan ook niet per se vast aan methodieken als Scrum, wanneer dit niet nodig is.

Interesse?

https://www.werkenbijgreenhousegroup.com/vacatures/greenhouse-group/ervaren-(front-end)-developer/