Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Front-end Developer bij Kramp (Varsseveld)

  • Geplaatst op: 03-07-2017

De functie

Als Front-end Developer bij Kramp ben je voor het grootste gedeelte van je tijd bezig met het bouwen van een fantastische user experience, door ervoor te zorgen dat onze klanten de juiste digitale ervaring hebben op alle devices en browsers. Voor deze functie liggen er veel mogelijkheden om mee te denken in nieuwe trends en ontwikkelingen op front-end gebied om elke dag de klantervaring te verbeteren.

Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van concepten, briefings en designs naar werkende functionaliteit. Je wordt in je werk ondersteund door middel van UX Design, data analyse, klantinput en A/B testen. Op die manier zijn we er altijd zeker van dat wijzigingen in de webshop ook daadwerkelijk een positief effect hebben op de klantervaring. Je moet er van houden om samen met anderen tot een fantastisch eindproduct te komen. Als Front-end Developer ben je dus niet het eindstadium, maar onderdeel van een team dat nadenkt over verbeterde klantfunctionaliteit.

Je verplaatst je de hele dag in de interactie tussen de webshop en de klant. Hoe kunnen wij onze slogan “it’s that easy” vertalen naar de webshop? Zijn de geschetste ideeën technisch ook haalbaar? Je werkt aan ontwikkeling van nieuwe pagina’s, nieuwe functionaliteiten, A/B testen en vormgeving. We werken in een micro-service architectuur, dus je bent ook samen met het team verantwoordelijk voor continuous delivery en onderhoud van het gemaakte werk. Je bent écht eigenaar van je product.

Ons team

Je komt te werken in een scrumteam van (momenteel) 8 energieke collega’s. Het team bestaat uit front-end developers, full stack developers, een UX designer, een scrum master en een product owner. Het is een vrij nieuw team dat de volledige verantwoordelijkheid heeft voor de voorkant van kramp.com. Er is een enorme ambitie en drive om een voorbeeld te zijn in de B2B E-commerce markt. Verantwoordelijk voor tientallen landen in met name Europa. We werken agile en hebben een intensieve samenwerking met het E-business Marketing team die naast ons zitten op de afdeling. Hierdoor krijg je ook input vanuit data analisten, conversie specialisten en online marketeers om het product écht top te maken. Je krijgt de kans om op een unieke manier in de regio Oost-Nederland samen te werken aan het verder ontwikkelen van een fantastisch e-business platform.

Onze verwachtingen

Je hebt minimaal een HBO werk- en denk niveau, hebt minimaal 5 jaar ervaring als Front-end Developer en je wilt een volgende stap zetten in je loopbaan. Het optimaliseren van de webshops doe je op basis van een hoogwaardige front-end stack. We verwachten daarom uitgebreide kennis op het gebied van javascript frameworks (ReactJS is een pré), SASS en SCSS.

De Kramp webshop is de levensader van het bedrijf. De miljoenen bezoekers die we jaarlijks mogen ontvangen zorgen gezamenlijk voor honderden miljoenen aan omzet. Je bent dus in staat om in grote en complexe omgevingen te werken met veel volume.

Qua persoon ben je iemand die beschikt over humor, een kritische blik en de drive om te blijven leren. Je bent in staat om mensen mee te nemen in jouw denkproces, zodat we als team van elkaar kunnen leren. Daarnaast ben je in staat om een impact/effort afweging goed te onderbouwen en ben je in staat om feedback te geven aan collega’s. Ervaring met agile werken is een pré.

Wat bieden we jou?

Je komt te werken in een jong, ambitieus en informeel team. Daar wordt hard gewerkt, dus zorgen we voor een heerlijke lunch en voldoende vrije dagen voor ontspanning of bijvoorbeeld een verre reis: 25 vakantiedagen én 12 ATV dagen. Vanuit de cao zijn zaken als reiskosten en pensioen goed geregeld. We investeren in teambuilding door middel van hackatons en teamuitjes en investeren in mensen door opleiding, stimulans voor kennisverbreding en de Anjo Foundation.

Wie zijn wij?

Als totaalleverancier van onderdelen, technische services en business solutions zijn we strategisch partner voor bedrijven in de landbouw, tuin- & parkbranche, het grondverzet en de OEM.

De mensen van Kramp zijn enthousiast, professioneel en betrokken. Wij spreken de taal van de klant, begrijpen de uitdagingen en denken actief mee. Service verlenen, sparren met klanten, vertrouwen verdienen, verwachtingen overtreffen. Het zit onze mensen in het bloed. Wat we klanten beloven – ‘it’s that easy’ – is verankerd in onze cultuur.

Zonder de passie, het enthousiasme en de bevlogenheid van onze meer dan duizend mensen zouden we dat niet kunnen waarmaken. Het zijn immers de mensen die het bedrijf maken. Toen, nu en straks. Wij zijn Kramp. En dat beschouwen we als de basis van onze kwaliteit.

Locatie

Varsseveld

Contactpersoon

Lisa Hoftijzer
E: lisa@werkenbijkramp.nl

Solliciteer