Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature (junior) Front-end Developer bij Efficiency Online (Amersfoort)

  • Geplaatst op: 06-06-2017

Let op: deze vacature is al gevuld. Onze huidige vacatures zijn meer up-to-date.

Efficiency Online

Amersfoort, 40 uur per week

Functieomschrijving

Als front-end developer ben je verantwoordelijk voor het creëren en implementeren van front-end functionaliteiten binnen de uitdagende opdrachten van onze diverse klanten. Je werkt klantgericht en daarnaast werk je nauw samen met onze back-end/PHP developers.

Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar een front-end developer met kennis van HTML/CSS, Javascript en eventueel AngularJS. Daarnaast heb je bij voorkeur enige kennis over PHP en MySQL in huis. Doordat je met getalenteerde mensen werkt die weten wat ze doen, zal je deze kennis nog verder uit gaan breiden. Je hebt een passie voor User Experience en beschikt over minimaal hbo-werk- en denkniveau.

Wie zijn wij?

Efficiency Online ontwikkelt innovatieve webapplicaties waarmee onze klanten verschillende bedrijfsprocessen kunnen integreren en beheren in één online omgeving. Wij zijn nauw betrokken bij het hart van de bedrijfsvoering van onze klanten. Onderdeel zijn van het team van Efficiency Online betekent werken met de nieuwste technologieën en designmethodes. Het opzoeken en verleggen van grenzen aan mogelijkheden zit in ons bloed. Meer informatie vind je op www.efficiency-online.nl.

Wat bieden wij?

We bieden jou afwisselende en uitdagende opdrachten binnen ons bedrijf waar een informele en plezierige werksfeer heerst. De functie kent veel diversiteit en biedt je de mogelijkheid om gedeeltelijk thuis aan het werk te gaan. Je ontvangt maandelijks een marktconform salaris en iedere middag een uitgebreide lunch met jouw nieuwe collega’s.

Enthousiast over deze functie?

Herken je jezelf in bovenstaand profiel en voldoe je aan (bijna) alle eisen? Reageer dan zo snel mogelijk en mail je motivatiebrief met cv naar Guusje Vrakking (vacatures@efficiency-online.nl) met als onderwerp: 'Motivatie Front-end Developer'.

Efficiency Online maakt voor de invulling van deze vacature geen gebruik van een werving- & selectiebureau of andere intermediair. Wij wensen daarom niet benaderd te worden door dergelijke partijen.