Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacatures Front-end developer bij LemonPI | Greenhouse Group (Eindhoven)

 • Geplaatst op: 05-07-2017

Greenhouse Group

Ben jij een bevlogen Front-end developer en ben je klaar om de wereld te veroveren met een high-end product dat je meehelpt te ontwikkelen? Dan hebben wij een fantastische uitdaging voor je bij LemonPI, onderdeel van Greenhouse Group Tech!

LemonPI is een snelgroeiende jonge organisatie waarbij flexibiliteit, inzet, kwaliteit en het invullen van verschillende rollen gevraagd wordt van alle teamleden. Zo zal de Front-end developer meerdere taken en verantwoordelijkheden hebben. We zijn niet op zoek naar de snelle oplossing, de workarounds of de quick-fixes, maar we willen ons product ontwikkelen met de grootst mogelijke zorg voor stabiliteit, schaalbaarheid en flexibiliteit vanuit een lange-termijn visie.

De Front-end developer is onderdeel van het Product Development team van LemonPI. LemonPI is een platform waarmee dynamische banners worden gefaciliteerd. De Front-end developer zal met zijn/haar ervaring een cruciale bijdrage leveren aan het ontwikkelen van het LemonPI SaaS platform en de LemonPI Creative Studio (omgeving waarin dynamische banners worden gemaakt). De Front-end developer ondersteunt bij het opstellen van concrete requirements op basis van business behoeften en zet deze om in solide technische oplossingen. 

Daarnaast is de Front-end developer gemotiveerd om zelf de lead te pakken bij innovatie vraagstukken. De Front-end developer fungeert hiermee niet alleen als een schakel in het development team, maar is zelf ook gebrand om direct in contact te zijn met klanten om daardoor inzicht te verzamelen wat zal leiden tot product verbetering.

Wat ga je doen als Front End developer van LemonPI?

 • Samenwerken in een gedreven Scrum team
 • Meedraaien in de tweewekelijkse sprints
 • Jouw front end kwaliteiten leveren een belangrijke bijdrage aan de doorontwikkeling van het LemonPI platform en LemonPI Creative Studio
 • Je helpt mee om de ambities van het team waar te maken
 • Je pakt de kans om te innoveren. Innovatie is een kernwaarde van het bedrijf en ook de front-end technologie is volop in beweging. Jij kunt meebepalen welke nieuwe technologieën we gaan gebruiken om onze doelen te verwezenlijken
 • Je krijgt volop de ruimte om jezelf te ontwikkelen en je eigen ambities waar te maken

Zoals je ziet verwachten we veel van jou, vandaar dat jij in ruil daarvoor ook wat van ons mag verwachten:

 • Persoonlijke ontwikkeling staat voorop
 • Dagelijks een luxe lunch in ons restaurant
 • NS-business card
 • Een prima salaris, laptop en goede pensioenregeling
 • Een verschrikkelijk leuk en hecht team 
 • Een jaarlijks bedrijfsweekend (en heel veel andere vette feestjes) 
 • En het belangrijkste is natuurlijk een uitdagende functie in een ambitieus, jong, snelgroeiend én creatief bedrijf!

Het team

Succesvolle bedrijven ontstaan door mensen met dromen, ambitie en visie. Greenhouse Group investeert in deze mensen en biedt ze de middelen en kennis deze dromen te realiseren.

Door te investeren in talent en goede ideeën is Greenhouse Group uitgegroeid tot de overkoepelende organisatie van een viertal innovatieve en toonaangevende bedrijven in het digitale speelveld. Innovation, Dedication en Fun zijn onze kernwaarden en die dragen we met meer dan 300 toegewijde vakmensen dagelijks uit!

LemonPI is als onderdeel van Greenhouse Group een “dynamic creative optimisation platform” en zorgt ervoor dat banners gebruikt kunnen worden voor relevante en waardevolle communicatie tussen de adverteerder en de consument; ‘Turning advertising into storytelling’. LemonPI is ontstaan uit de wens naar creatieve vrijheid en efficiency. Meer informatie is te vinden op www.LemonPI.io.