Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Front-end Angular Developer bij Hofstaete (Naarden)

 • Geplaatst op: 16-08-2017

Hofstaete

Ben jij die gedreven Front-end specialist en wil je het verschil maken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De functie, wat ga je doen?

Als Front-end Angular Developer ga je meewerken aan de beste mid- en frontoffice oplossing van de verzekeringsbranche: HIP Next. Jouw code beïnvloedt de online beleving van de gebruikers van ons B2B en B2C SaaS platform. Dit zijn particuliere en zakelijke eindklanten, financieel adviseurs en medewerkers van verzekeraars. Je maakt deel uit van een multidisciplinair SCRUM team, waarin kwaliteit leveren en plezier maken elke dag samengaan.

Jouw baan omvat de volgende taken:

Voor de financiële branche ontwikkelen en onderhouden wij o.a. klantenportalen voor onze diverse relaties. De front-end van deze klantenportalen gaan we geheel vernieuwen. Het wordt jouw taak om deze greenfield front-end klantenportalen vanaf het begin op te bouwen. Onze Back-end Developers zorgen voor een nieuwe JSON service layer waaraan je de vers opgetuigde Angular front-end kunt koppelen. In overleg met onze klanten gaan we daar vervolgens met de Agile methode steeds meer features voor ontwikkelen en dit verder uitbreiden.

Een zorgvuldig ontwikkelproces -inclusief no-nonsens documentatie en automated tests- staat bij ons hoog in het vaandel. Daar lever jij met jouw ruime ervaring elke dag een bijdrage aan. Je kiest altijd voor de beste optie, ook als dat lastiger is om te ontwikkelen. Jouw ervaring en ideeën tijdens het ontwikkelen zijn waardevol voor ons en je schroomt daarom niet om een discussie te starten. Jij wordt onze front-end specialist, dus we luisteren graag naar jouw advies.

Je werkt nauw samen met een UX designer, Back-end Developers, Tester en Product Owner.

Wie ben jij?

 • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau
 • Je hebt ruime ervaring (minimaal 3 jaar) met JavaScript, HTML5, CSS3
 • Je hebt in ieder geval een eerder complex project gedaan met TypeScript en Angular
 • Je hebt ervaring met het werken in een Agile omgeving
 • Je bent gericht op de beste UX en optimale gebruikersflows
 • Je werkt precies en hebt oog voor detail
 • Je luistert goed naar wensen en kunt dit omzetten naar de beste frontend oplossing
 • Je kunt jouw visie duidelijk en overtuigend aan anderen overbrengen

Wij bieden je:

 • Veel vertrouwen en dus vrijheid en verantwoordelijkheid in je werk
 • Een goed salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Kansen in ons innovatieve FinTech bedrijf met een financieel gezonde basis
 • Mogelijkheden voor opleiding, training of coaching om het beste uit jezelf te halen
 • Een fijne informele werkomgeving met leuke collega’s en veel humor
 • Gezonde, gezellige, gratis lunches en regelmatig een borrel met bitterballen

Enthousiast geworden? Reageer nu!

Wil je graag werken in een motiverende omgeving, waar kwaliteit voorop staat en waar je samen met je collega’s in een informele sfeer gaat voor het beste? Stuur dan een linkje van je LinkedIn-pagina of je CV met een paar begeleidende woorden aan Susanne: s.vanderzee@hofstaete.nl.

Wat we doen

Wij ontwikkelen innovatieve en gebruikersvriendelijke frontoffice oplossingen voor de verzekeringsbranche. Met onze applicaties wordt het verzekeringsproces vereenvoudigd en krijgen de diverse soorten gebruikers meer inzicht, overzicht en gebruikersgemak.

De applicaties worden ontwikkeld voor de hele keten: verzekeraars, tussenpersonen en hun relaties zodat een optimale samenwerking en efficiëntie gewaarborgd is. De applicaties worden aangeboden via het HIP- Hofstaete Internet Platform.

Al dit moois maken wij met een supergemotiveerd team van de beste specialisten. Wij werken samen in vrijheid en met eigen verantwoordelijkheid om voor onze klanten het beste resultaat te bereiken. En daar zijn we trots op!

MISSIE: Wij helpen financiële diensverleners om hun producten efficiënt en gebruikersvriendelijk te verkopen en te servicen.

Visie

De verzekeringsbranche ontwikkelt zich verder van gesloten naar transparant en toegankelijk. Bij relaties veranderen de behoeftes en verwachtingen voortdurend. De toekomst is aan partijen die hun relaties zowel persoonlijk als online kunnen bedienen.

Wij ontwikkelen hiervoor innovatieve applicaties. Wij stellen de relatie en de adviseur centraal. Onze front-end oplossingen stemmen wij af op hun wensen.

Doordat we werken met standaard oplossingen en de modernste technologieën kunnen we een korte time to market garanderen bij de introductie van nieuwe online producten.

Bel ons 035 699 15 50